Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Υλικά για 4 άτομα
500g σπαγγέτι
400g τοματάκια σε κονσέρβα
1/3 φλ. λάδι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 ψιλοκομμένο σκόρδο
1 κουτ. κέτσαπ
φρέσκος βασιλικός
4 αυγά
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Για τη σάλτσα τσιγαρίζετε ελαφρά το κρεμμύδι με το λάδι. Προσθέτετε το σκόρδο, τα τοματάκια και την κέτσαπ. Αλατοπιπερώνετε και σιγοβράζετε για 15 λεπτά περίπου και προς το τέλος προσθέτετε το βασιλικό. Συγχρόνως βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και τηγανίζετε τα αυγά- μάτια. Σερβίρετε σε κάθε μερίδα μακαρόνια με σάλτσα και ένα τηγανητό αυγό στο κέντρο.
πηγή: lidl-hellas.gr