Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215

Σύνδεση

Αν η διαφήμιση και η έρευνα απαιτούν λίγο… «μαγείρεμα» τότε η μαγειρική θέλει οπωσδήποτε βιολογία και marketing.
Κάπως έτσι προέκυψε το… Chefstories

Η Ελένη Κουμεντάκη, βιολόγος, με θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εμπειρία σε εργαστήρια, δοκιμαστικούς σωλήνες και μικροσκόπια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μεγάλη της αγάπη, τη μαγειρική.

Η Σύλβια Κουμεντάκη, στέλεχος στο χώρο της διαφήμισης και των media, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία και τις γνώσεις της,  για να οργανώσει και να προωθήσει την τέχνη της αδελφής της.

Έτσι ξεκίνησε το chefstories στην Θεσσαλονίκη, μία εταιρία boutique catering. Για τις ανάγκες του catering,  δημιουργήθηκαν και τα πρώτα chutneys της σειράς, το Κρεμμύδι και η Κόκκινη πιπεριά με τζίντζερ.   Η αποδοχή τους ήταν τεράστια  και εύκολα εδραιώθηκε η ιδέα να περάσουμε σε περισσότερες γλυκόξινες και γλυκές δημιουργίες.

Η δεύτερη φάση εξέλιξης,  βρίσκει το Chef stories επικεντρωμένο αποκλειστικά στην ανάπτυξη της σειράς χειροποίητων γλυκόξινων και γλυκών μαρμελάδων από λαχανικά και φρούτα, που εμπλουτίζονται με επιπλέον υλικά, μπαχαρικά και μυρωδικά και αποκτούν έναν «άλλο», ιδιαίτερο χαρακτήρα, συσκευασμένα σε μια πρωτότυπη και ιδιαίτερα καλαίσθητη διάφανη συσκευασία και με ενιαία εταιρική ταυτότητα για να ταξιδέψουν στα ράφια delicatessen καταστημάτων πώλησης τροφίμων, κρεοπωλείων, εστιατορίων, ξενοδοχείων,  κλπ.   

Οι Chefstories Jams & Chutneys είναι φυσικά προϊόντα, από Ελληνικές πρώτες ύλες, με πρωτότυπες γεύσεις, φτιαγμένες χειροποίητα χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα.

Η εμπειρία και η γνώση που έχει αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια από το catering και τη διοργάνωση εκδηλώσεων από τη μία,  και την παραγωγή από την άλλη, σε συνδυασμό με την επιστημονική γνώση, οδηγεί το Chef Stories σε μια νέα φάση υπηρεσιών,  τη Συμβουλευτική σε χώρους γαστρονομίας, Ανάπτυξη νέων και παλιών προϊόντων που θέλουν να ανανεωθούν, να επαναλανσαριστούν και να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, Διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων και εξορμήσεων, Γαστρονομικών Φεστιβάλ, κ.α.

Η γαστρονομία άλλωστε αποτελεί πάντα μια πρόκληση για εμάς,  που ξυπνά τη δημιουργικότητά μας και μας πλημμυρίζει με νέες ιδέες και κέφι για δουλειά!