Κόκκινα και πράσινα μήλα σε κομμάτια, βρασμένα με ντομάτα, λευκό ξύδι, κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι καγιέν, που δίνει μια ελαφρώς καυτερή, πικάντικη νότα στη γλυκόξινη αυτή σάλτσα.
Προτάσεις χρήσης :
- Ιδανικό συνοδευτικό σε έντονα και ωρίμανσης αλλαντικά (σαλάμι αέρος, καρπάτσιο, παστουρμά), “δυνατά” τυριά (κεφαλοτύρι, φέτα), φιλέτα ψαριού, κρεατικά και πουλερικά, σάντουιτς.
- Συνοδευτικό καπνιστών τυριών και «έντονων» αλλαντικών σε σάντουιτς (σαλάμι αέρος, καρπάτσιο, παστουρμά), καπνιστής μπριζόλας ή μοσχαρίσιου φιλέτου.
Δημιουργήστε με Χειροποίητη Γλυκόξινη μήλο με πιπέρι καγιέν:
Μοσχαρίσιο φιλέτο με chutney μήλου με πιπέρι καγιέν, σολομός στη λαδόκολλα με chutney μήλου με πιπέρι καγιέν, χοιρινή τηγανιά με πιπεριές και chutney μήλου με πιπέρι καγιέν.