Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215

Σύνδεση

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

(Product23)Kuhnrikon-Pressure-Cooker

O διεθνής πια όρος γαστρονομία, είναι εκατό τοις εκατό ελληνικός και χαρακτηρίζει την τέχνη της απόλαυσης εκλεκτής τροφής, στην οποία πέρα από την επιλογή και την παρασκευή της, συμπεριλαμβάνεται και το σερβίρισμά της. 

Σε έναν τόπο όπως η Ελλάδα, ευλογημένο, με τόσο ετερόκλητη μορφολογία που βρίσκει κανείς  πληθώρα πρώτων υλών, παρασκευασμάτων και παραδόσεων,  παρατηρείται πλέον σημαντική ανάπτυξη  σε όλους τους κλάδους της γαστρονομίας.  Οι απαιτήσεις για φρέσκα, αυθεντικά υλικά,  η εξέλιξη της παράδοσης και η τοποθέτησή της, σε μια σύγχρονη και ευρηματική διάσταση,  έχουν διαμορφώσει ένα πλαίσιο στο οποίο η μετάβαση από το παρελθόν στο παρόν και το μέλλον  φαίνεται περισσότερο από ποτέ, φυσική. 

H ιστορία του Chef stories ξεκίνησε  με την διοργάνωση εκδηλώσεων, προσφέροντας κυρίως υπηρεσίες boutique catering.  Στην πορεία, η παρασκευή αρχικά των chutneys  και αργότερα των μαρμελάδων για τις ανάγκες του catering, οδήγησε στην μαζική παραγωγή τους και τη δημιουργία branded προϊόντων για διάθεση στη λιανική και χονδρική αγορά.   Τα τελευταία χρόνια, έχοντας αξιοποιήσει  τη γνώση και την εμπειρία που προήλθε στη μακρόχρονη πορεία του, από το κομμάτι της διοργάνωσης εκδηλώσεων γαστρονομίας και της παραγωγής  προϊόντων,  σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτιση,  ανέπτυξε με επιτυχία και τη συμβουλευτική στη γαστρονομία

 

 

Οι κύριοι τομείς δράσης του είναι:

– Διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων
– Διοργάνωση γαστρονομικών εξορμήσεων
– Διοργάνωση special events και παράλληλων εκδηλώσεων σε εκθέσεις και φεστιβάλ
– Διοργάνωση θεματικών φεστιβάλ, με ειδικές θεματικές (όπως καινοτόμα προϊόντα μικρών παραγωγών, Ελληνικό πρωινό) και γευστικές δοκιμές (αφιέρωμα στον καφέ, τα αποστάγματα κ.ο.κ.)
Συμβουλευτική προϊόντων (τροφίμων και ποτών) που περιλαμβάνει ανάπτυξη, branding, packaging, marketing
– Συμβουλευτική για συμμετοχή σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό
Συμβουλευτική χώρων εστίασης ξενοδοχείων (διαμόρφωση ελληνικού πρωινού, σνακς, μενού)
Διαμόρφωση-ανανέωση γαστρονομικής ταυτότητας χώρων εστίασης
Συμβουλευτική σε χώρους εστίασης, καφέ, μπαρ, μπιστρό, κλπ. και σε σημεία πώλησης τροφίμων (φούρνους, delicatessen, ειδικής διατροφής, κλπ)

Περισσότερο από ποτέ σήμερα, υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και αξιοποίησης επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο της εστίασης και γενικότερα της διατροφής.  Λαμβάνοντας πάντα υπόψη το χώρο, το χρόνο, την εποχή, την περιοχή, το κοινό στόχος, δημιουργούμε προϊόντα και υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία, value for money, που διαφοροποιούνται από τη μάζα και μπορούν να σταθούν επάξια τόσο στην εγχώρια, αλλά και σε διεθνείς και περισσότερο απαιτητικές αγορές. 

Η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στη γαστρονομία με «έντιμα» προϊόντα και υπηρεσίες, με σεβασμό στον τόπο και τον καταναλωτή,  που θα προσφέρουν τη μέγιστη απόλαυση στον ουρανίσκο,  αποτελεί για εμάς πρόκληση σε κάθε project  που αναλαμβάνουμε.

Το φαγητό άλλωστε εκτός από συνήθεια, είναι κουλτούρα,  είναι λαχτάρα, είναι ταυτότητα!