Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215

Login

34η Hotelia, Θεσσαλονίκη, 9-11 Νοεμβρίου 2018 "All about Gastronomy" Διοργάνωση : Chef Stories

34η Hotelia, Θεσσαλονίκη, 9-11 Νοεμβρίου 2018 “All about Gastronomy” Διοργάνωση : Chef Stories

Το Chef Stories αναλαμβάνει και φέτος να οργανώσει την ενότητα σταθμό της 34ης Hotelia “All about Gastronomy”.  H  γαστρονομία και η φιλοξενία είναι πιο αλληλένδετες από ποτέ και το φαγητό  και το ποτό είναι ο λόγος που κάποιος ταξιδεύει, και όχι απλά ένα μέρος της εμπειρίας. Βασικό κίνητρο των επισκεπτών είναι το πάθος τους για μοναδικές, αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες για τις οποίες είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν επιπλέον χρήματα από το διαθέσιμο εισόδημά τους.  Μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις της Hotelia αναλαμβάνουμε να παρουσιάσουμε εναλλακτικές παρασκευές με ελληνικά προϊόντα που είναι γνήσια, ποιοτικά, βραβευμένα και καταξιωμένα.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας απευθύνονται σε :

  • Ξένους επισκέπτες
  • Ξενοδόχους
  • Ιδιοκτήτες boutique καταλυμάτων
  • Ιδιοκτήτες παρεμφερών επαγγελμάτων (μετακίνησης, εκδηλώσεων, διοργάνωσης γάμων κ.α.)
  • Επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης

Το concept που επιλέξαμε φέτος είναι το The snacks’ alternative” και φιλοδοξεί να παντρέψει τις διεθνείς τάσεις που επικρατούν στη γαστρονομία όπως είναι το street food με την τοπικότητα, με ιδιαίτερα και εκλεπτυσμένα προϊόντα, εναλλακτικά,  free from, low fat, kosher, halal, snacks που είναι meals on the go.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου 9 παρουσιάζονται όλες οι προτάσεις μας μέσα από ξεχωριστά food stands που θα προσφέρουν από μία κατηγορία snacks το καθένα. 

  • Wine snacks
  • Beer snacks
  • Mocktail snacks
  • Coffee & Tea snacks
  • Healthy snacks

Παράλληλα, το γαστρονομικό κομμάτι θα συμπληρώσουν οι ομιλίες και παρουσιάσεις σε παρακείμενη αίθουσα, που έχουν προγραμματιστεί με θέμα πάντα τις ανάγκες του σήμερα αλλά και προτάσεις για ένα ζοφερό αύριο στον κλάδο του ξενοδοχείου με πολλές εναλλακτικές προτάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το “The snacks’ alternative” και το πρόγραμμα παρουσιάσεων και ομιλιών θα βρείτε εδώ