Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215

Σύνδεση

Συνεργασίες

Προηγούμενες και σημερινές συνεργασίες : 

Detrop Boutique 2018, The Pairing Experience, TIF Helexpo Θεσσαλονίκη, Διοργάνωση : Chef Stories
Μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Detrop που στόχο έχουν να συνδέσουν το χώρο, το χρόνο, τον τόπο με τις συνήθειες των γεύσεων, των υλικών, των ανθρώπων και της φιλοσοφίας των προϊόντων και των υπηρεσιών στον κλάδο της γαστρονομίας.
περισσότερα…

33η Hotelia, ALL ABOUT GASTRONOMY, TIF Helexpo Θεσσαλονίκη, Διοργάνωση: Chef Stories
Δύο ειδικά σχεδιασμένα events στο πλαίσιο της 33ης Hotelia 2017, το Greek Breakfast and Brunch όπου έγινε προσπάθεια να δοθεί έμφαση στις καινοτόμες πρακτικές, τις νέες τάσεις στο χώρο της εστίασης, τα ιδιαίτερα προϊόντα που μπορούν να ενταχθούν στα μενού των ξενοδοχείων και η Γαστρονομική Φιλοξενία με ομιλίες και παρουσιάσεις από ειδικούς του κλάδου για την γαστρονομική ανάδειξη των ξενοδοχείων.
περισσότερα…

Πυγολαμπίδες στο κλουβί, Οδηγός Eκδηλώσεων & Ελεύθερου Χρόνου για τα Παιδιά και την Οικογένεια (Blog)
Ιδέες για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσα από τη μαγειρική, την κουζίνα, τις γεύσεις.
Ξεκινήσαμε τον Αύγουστο του 2013 και συνεχίζουμε… ρίξτε μία ματιά :
http://pigolampides.gr/

Φούρνοι Λεμονή, Blog
Προτάσεις για διαφορετικά εδέσματα, για χρήση προϊόντων άρτου και ζύμης, ιδέες για μεγαλύτερη απόλαυση μέσα από τη μαγειρική και το φαγητό οι οποίες αναρτούνται στο «φρέσκο» blog της εταιρίας.
Ιούλιος 2014
http://www.fournos.gr/blog/

Lidl, Ελλάδα & Κύπρος
Συνταγές για τη στήλη «Συνταγή της εβδομάδας», σε εβδομαδιαία βάση, από τον Αύγουστο του 2013 και συνεχίζουμε…
Συνεργάτης : Φωτογράφος Απόστολος Μαστορής, Food stylist Νανά Κέντρου

Φούρνοι Λεμονή, Χαλκιδική
Σύνθεση sandwiches για όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, με στόχο τη χρήση επιλεγμένων ελληνικών προϊόντων, καταξιωμένων παραγωγών, που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή σύμφωνα με τη φιλοσοφία της εταιρίας : φρέσκο προϊόν, με φυσικά υλικά, νόστιμο, με ευδιάκριτες γεύσεις, από ελληνικές πρώτες ύλες σε υψηλής ποιότητας και ποικιλίας διαφορετικά ψωμάκια των φούρνων Λεμονή.
Φεβρουάριος του 2014.

Περιοδικό Cooking Εφημερίδας Αγγελιοφόρου, Θεσσαλονίκη
Συνταγές για τη στήλη Ζαχαροπλαστικής, σε μηνιαία βάση με συνεργάτες τον φωτογράφο Απόστολο Μαστορή και food stylist τη Νανά Κέντρου.
Ιούνιος 2011- Σεπτέμβριος 2012

Lola food bar, Θεσσαλονίκη
Σύνθεση ειδικού καταλόγου – μενού για προσωπικές εκδηλώσεις, με επιλογές από Gourmet buffet έως Ελληνικού καθιστού μενού.
Σύνθεση του καθημερινού μενού του καταστήματος στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης
Οκτώβριος 2012. Κατάλογος Lola

Περιοδικό Οινοχόος, της Κυριακάτικης Καθημερινής, Απρίλιος 2015
Ο ειδικός ξέρει πάντα καλύτερα : προτείνει το δικό μας Chutney Κρεμμύδι με Λευκό Κρασί Gewürztraminer

 

 

Lidl


Κοτόπουλο μπεσαμέλ
Παέλια
Τσιπούρα στα κάρβουνα με σάλτσα κρασιού
Χοιρινά σουβλάκια με ρετσίνα
Χοιρινή τηγανιά με πιπεριές και κατσικίσιο τυρί
Κοτολέτες γαλοπούλας με σάλτσα λεμονιού σερβιρισμένες με τηγανητές πατάτες
Kοτομπουκιές με πίτες και τυρί έμμενταλ
Ασιατικό γεύμα με γαλοπούλα και ρύζι
Tacos με κιμά και σως γιαουρτιού
Μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και αυγά