Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215

Σύνδεση

Αν η διαφήμιση και η έρευνα απαιτούν λίγο… «μαγείρεμα» τότε η μαγειρική θέλει οπωσδήποτε βιολογία και marketing.
Κάπως έτσι προέκυψε η εταιρία … Chefstories

Η Ελένη Κουμεντάκη, βιολόγος, με θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εμπειρία σε εργαστήρια, δοκιμαστικούς σωλήνες και μικροσκόπια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μεγάλη της αγάπη, τη μαγειρική.

Η Σύλβια Κουμεντάκη, στέλεχος στο χώρο της διαφήμισης και των media, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία και τις γνώσεις της για να οργανώνει και να προωθεί την τέχνη της αδελφής της.

Κάπως έτσι προέκυψε το chefstories στην Θεσσαλονίκη, μία εταιρία boutique catering. Για τις ανάγκες του catering δημιουργήθηκε το Chutney Κρεμμύδι και η Κόκκινη πιπεριά με τζίντζερ. Σύντομα εδραιώθηκε η ιδέα να περάσουμε σε περισσότερες γλυκόξινες και γλυκές δημιουργίες.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε επικεντρωθεί αποκλειστικά στην ανάπτυξη της σειράς χειροποίητων γλυκόξινων μαρμελάδων από λαχανικά και φρούτα, που εμπλουτίζονται με επιπλέον υλικά, μπαχαρικά και μυρωδικά και αποκτούν έναν «άλλο», ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Οι Chefstories Jams & Chutneys είναι φυσικά προϊόντα, από Ελληνικές α’ύλες, με πρωτότυπες γεύσεις και συσκευασία που ξεχωρίζει.

Είναι μία νέα πρόκληση, που μας δίνει κέφι για νέες ιδέες και δημιουργίες!