Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215

Σύνδεση

Αν η διαφήμιση και η έρευνα απαιτούν λίγο… «μαγείρεμα» τότε η μαγειρική θέλει οπωσδήποτε βιολογία και marketing.
Κάπως έτσι προέκυψε η εταιρία … Chefstories

Η Ελένη Κουμεντάκη, βιολόγος, με θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εμπειρία σε εργαστήρια, δοκιμαστικούς σωλήνες και μικροσκόπια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μεγάλη της αγάπη, τη μαγειρική.

Η Σύλβια Κουμεντάκη, στέλεχος στο χώρο της διαφήμισης και των media, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία και τις γνώσεις της για να οργανώνει και να προωθεί την τέχνη της αδελφής της.

Κάπως έτσι προέκυψε το chefstories στην Θεσσαλονίκη, μια υπηρεσία δημιουργικών χειροποίητων συσκευασμένων προϊόντων.