34η Hotelia, Θεσσαλονίκη, Νοέμβριος 2018 “All about Gastronomy” Διοργάνωση : Chef Stories

34η Hotelia, Θεσσαλονίκη, Νοέμβριος 2018 “All about Gastronomy” Διοργάνωση : Chef Stories
H Chef Stories ανέλαβε για μια ακόμη χρονιά τη διοργάνωση των παράλληλων εκδηλώσεων της  34ης Hotelia “All about Gastronomy”.  Η  γαστρονομία και η φιλοξενία είναι πιο αλληλένδετες από ποτέ και το φαγητό  και το ποτό, είναι ο λόγος που κάποιος ταξιδεύει και όχι απλά ένα μέρος της εμπειρίας. Βασικό κίνητρο των επισκεπτών είναι το πάθος τους για μοναδικές, αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες για τις οποίες είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν επιπλέον χρήματα από το διαθέσιμο εισόδημά τους.  Μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις της Hotelia παρουσιάστηκαν εναλλακτικές παρασκευές με ελληνικά προϊόντα που είναι γνήσια, ποιοτικά, βραβευμένα και καταξιωμένα. Τις παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας παρακολούθησαν :
  • Ξένοι επισκέπτες
  • Ξενοδόχοι
  • Ιδιοκτήτες boutique καταλυμάτων
  • Ιδιοκτήτες παρεμφερών επαγγελμάτων (μετακίνησης, εκδηλώσεων, διοργάνωσης γάμων κ.α.)
  • Επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης
Το concept που επιλέψθηκε ήταν το The snacks’ alternative”, φιλοδοξώντας να παντρέψει τις διεθνείς τάσεις που επικρατούν στη γαστρονομία όπως είναι το street food με την τοπικότητα, με ιδιαίτερα και εκλεπτυσμένα προϊόντα, εναλλακτικά,  free from, low fat, kosher, halal, snacks που είναι meals on the go. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου 9 παρουσιάστηκαν όλες οι προτάσεις μας μέσα από ξεχωριστά food stands που προσέφεραν από μία κατηγορία snacks το καθένα.
  • Wine snacks
  • Beer snacks
  • Mocktail snacks
  • Coffee & Tea snacks
  • Healthy snacks
Παράλληλα, το γαστρονομικό κομμάτι πλαισιώθηκε από ομιλίες και παρουσιάσεις στην παρακείμενη αίθουσα, με θέμα πάντα τις ανάγκες του σήμερα αλλά και τις προτάσεις για ένα ζοφερό αύριο στον κλάδο του ξενοδοχείου με πολλές εναλλακτικές.