Κόκκινα και πράσινα μήλα βρασμένα με λεμόνι και μέλι, φτιάχνουν μια μαρμελάδα με έντονο άρωμα και γεύση.
Προτάσεις χρήσης :
- Μαρμελάδα πρωινού, άλειμμα σε φρυγανισμένο ψωμί, κρέπες, βάφλες, κρουασάν.
- Topping σε cheesecake.
Δημιουργήστε με Μαρμελάδα μήλο με λεμόνι και μέλι :
- Κέικ με μαρμελάδα μήλο και γλάσο κανέλας.
- Κορμός με μαρμελάδα μήλο και καραμελωμένα φουντούκια.
- Τούρτα με κρέπες, μαρμελάδα μήλο και κανέλα.

Μήλο με λεμόνι και μέλι