Το Chefstories δημιουργήθηκε από την Ελένη και τη Σύλβια Κουμεντάκη στη Θεσσαλονίκη, όπου η φίρμα τους χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης.
Αξιοποιούν τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά στην εποχή τους παρασκευάζοντας με σπιτική φροντίδα chutney και μαρμελάδες από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, που έχουν γίνει ονομαστές: chutney κόκκινης πιπεριάς με τζίντζερ, μήλου με πιπέρι καγιέν και άλλα, καθώς και μαρμελάδες φρούτων (όπως το εξαιρετικό αχλάδι με βανίλια ή το καρότο με ξύσμα πορτοκαλιού…)
Τα ταλέντα ενώθηκαν, με την Ελένη να λατρεύει τη μαγειρική και τη Σύλβια να έχει αναλάβει το marketing. Η μικρή μονάδα τους εκτός από αυτά αναλαμβάνει catering με δημιουργική σπιτική κουζίνα, που μπορεί να καλύψει από ένα…ταπεράκι της μαμάς και ένα finger food ως μεγάλες εκδηλώσεις. Όλα παρασκευάζονται με σπιτική φροντίδα και άψογα υλικά.
Θα έχουμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε στο φεστιβάλ Ελλάδα, Γιορτή-Γεύσεις Άνοιξη 2014 στην Τεχνόπολη.
πηγή: eirinika.gr