Μεγάλα κομμάτια τριμμένου καρότου βρασμένα με χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού και αρωματισμένα με τα ξύσματα των εσπεριδοειδών.
Προτάσεις χρήσης :
- Μαρμελάδα πρωινού, άλειμμα σε φρυγανισμένο ψωμί, κρέπες, βάφλες, κρουασάν.
- Topping σε γιαούρτι ή σε ένα κομμάτι γραβιέρας φτιάχνοντας ένα ελληνικό επιδόρπιο.
Δημιουργήστε με Μαρμελάδα καρότο :
- Τσουρέκι ή μπριός γεμιστό.
- Πάστα φλώρα ή κρουασάν με κρέμα ζαχαροπλαστικής και μαρμελάδα καρότο.

Kαρότο με ξύσμα πορτοκαλιού