Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215
Εκδηλώσεις

Παρουσιάσεις – Εκδηλώσεις – Συμμετοχές σε Εκθέσεις


34η Hotelia, Θεσσαλονίκη, ALL ABOUT GASTRONOMY, Διοργάνωση: Chef Stories
9-11/11/2018
Η Chef Stories αναλαμβάνει και φέτος να οργανώσει την ενότητα σταθμό της 34ης Hotelia “All about Gastronomy”.  H  γαστρονομία και η φιλοξενία είναι πιο αλληλένδετες από ποτέ και το φαγητό  και το ποτό είναι ο λόγος που κάποιος ταξιδεύει, και όχι απλά ένα μέρος της εμπειρίας.
Δείτε περισσότερα εδώ.

Thessaloniki Food Basket 2018, CTC, Athens, Διοργάνωση:  Chef Stories
14/10/2018
Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 12-14 Οκτωβρίου, η παρουσίαση του θεσμού που έχει καθιερώσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, Thessaloniki Food Festival 2018. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώθηκε από τη Chef Stories σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, ένα γαστρονομικό δείπνο για το δημοσιογραφικό κοινό της γεύσης. Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στο φιλόξενο και προσεγμένο urban gastronomy CTC Restaurant του chef Αλέξανδρου Τσιωτίνη.
Δείτε περισσότερα εδώ.

Thessaloniki Food Basket 2018, TIF HELEXPO, Διοργάνωση:  Chef Stories
26/2/2018
​Η Chef Stories ανέλαβε για μια ακόμη χρονιά την οργάνωση του Thessaloniki Food Basket 2018, μια εκδήλωση του Δήμου Θεσσαλονίκης, η πρώτη παρουσίαση του οποίου για το 2018, έγινε στους χώρους των παράλληλων εκδηλώσεων Food Bars της Detrop Boutique 2018, σε δημοσιογράφους, επαγγελματίες της εστίασης, φορείς του τουρισμού, κ.α.
Δείτε περισσότερα εδώ.

Detrop Boutique 2018, The Pairing Experience, Διοργάνωση:  Chef Stories
24 – 26/2/2018

Η Chef Stories σε συνεργασία με την Detrop, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων στην Ελλάδα, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία  τη Detrop Boutique 2018.  H Detrop Boutique 2018 : The Pairing Experience ήταν μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις που στόχο είχαν να συνδέσουν το  χώρο, το χρόνο, τον τόπο με τις συνήθειες των γεύσεων, των υλικών, των ανθρώπων και της φιλοσοφίας των προϊόντων και των υπηρεσιών στον κλάδο της γαστρονομίας.
Δείτε περισσότερα εδώ

33η Hotelia, Θεσσαλονίκη, ALL ABOUT GASTRONOMY, Διοργάνωση: Chef Stories
10-12/11/2017
Η έκθεση Hotelia, μια επιχειρηματικά προσανατολισμένη έκθεση, θεσμός για την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και διεθνώς, πραγματοποιήθηκε στις 10-12 Νοεμβρίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Δείτε περισσότερα, εδώ.

Thessaloniki Food Basket 2017, Αθήνα
9/10/2017
To 2017 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival το Thessaloniki Food Basket.  To  καλάθι της Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα νέο θεσμό.  Πρόκειται για  μια  συλλογή από προϊόντα υψηλής γαστρονομίας  παραγωγών της Θεσσαλονίκης που στόχος είναι  να συστηθούν  στο κοινό της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.  Το Food Basket εκπροσωπεί τη γαστρονομική ταυτότητα της πόλης ενώ μέσα από τον θεσμό των Chef Αmbassadors  δημιουργούνται κάθε χρόνο  μια σειρά από εμπνευσμένες συνταγές  με τα προϊόντα του καλαθιού. 
Δείτε περισσότερα, εδώ

Γιορτή γεύσης, Τεχνόπολις Γκάζι, Αθήνα, 5-7/5/2017
Chef Stories συμμετείχαν στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017», στο οποίο συμμετέχουν πολλά και γνωστά ονόματα του ανερχόμενου κύματος των Ελλήνων Παραγωγών που επελέγησαν για την ποιότητα των προϊόντων τους από την γευσιγνωστική ομάδα του «Αθηνόραμα» και του «Αθηνόραμα Umami», η οποία θεωρείται ως η πιο έμπειρη και καταξιωμένη στην Ελλάδα.  Στην συγκεκριμένη εκδήλωση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και το νέο μέλος των chutneys Chef Stories, το εντυπωσιακό παντζάρι με κουρκουμά και κάρυ!

2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition, Lab’attoir, Θεσσαλονίκη, 5-7/5/2017
Τα Chef Stories συμμετείχαν με τις δημιουργίες τους, στην 2nd Gourmet Exhibition, μία συλλογή εδεσμάτων, γεύσεων, επαγγελματιών του κλάδου, με πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής, σεμινάρια ελαιολάδου & ομιλίες, που βάζουν ένα λιθαράκι στην αναβάθμιση της έκθεσης & της γαστρονομίας της Θεσσαλονίκης.

26η Detrop – Oenos, TIFF Helexpo, Θεσσαλονίκη, 3-6/3/2017
Chef Stories jams & chutneys, συμμετείχαν στην μεγάλη Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών Detrop-Oenos που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου του 2017.  Πλήθος επισκεπτών και επαγγελματιών είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να δοκιμάσει τα Chef Stories jams & chutneys. 

Συμμετοχή στην άψογα οργανωμένη διοργάνωση “Γεύσεις του τόπου” του ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης
15, 16/05/2015
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα της τοπικής παραγωγής, αλλά και να μαγειρέψουν με αυτά στα live Εργαστήρια Γεύσεων μαζί με καταξιωμένο chef.
Τοπικοί παραγωγοί
Δείτε σχετικά

Invalid Displayed Gallery

​Συμμετοχή στη γαστρονομική έκθεση του Αθηνοράματος Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Helexpo Maroussi
5-7/12/2014
Η ιστοσελίδα της έκθεσης
Δείτε σχετικά

Συμμετοχή στην καθιερωμένη συνάντηση παραγωγών κρασιών και αποσταγμάτων
Χάρτης των γεύσεων 2014, Λιμάνι Θεσ/νίκης, Αποθήκη Γ’,
Σάββατο 29 και Κυριακή 30/11/2014

WinePlus
Δείτε σχετικά

Συμμετοχή στην καλλιτεχνική έκθεση La mamart 12-16/11/2014
Δείτε σχετικά
La mamart

Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 6-14/09/2014
Δείτε σχετικά

Συμμετοχή σε έκθεση : Ελλάδα Γιορτή Γεύσης Αθηνόραμα 8-11/05/2014 Αθήνα
Δείτε σχετικά

Συμμετοχή σε έκθεση : Lamamart 10-16/04/2014 Θεσσαλονίκη
Δείτε σχετικά

Συμμετοχή σε έκθεση : La mamart 2/11-1/12/2013 Θεσσαλονίκη
Δείτε σχετικά

Συμμετοχή σε έκθεση : Thessaloniki Food Festival, Αγορές στο Δημαρχείο 22/011-15/12/2013 Θεσσαλονίκη
Δείτε σχετικά

Συμμετοχή σε έκθεση : La mamart 22-30/04/12/2013 Θεσσαλονίκη
Δείτε σχετικά