Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215
H Chef Stories διοργανώνει τα Masterclasses στην 7η EXPOTROF, 24-26/1/2020

H Chef Stories διοργανώνει τα Masterclasses στην 7η EXPOTROF, 24-26/1/2020

3 ημέρες  • 4 θεματικές ενότητες  • 12 masterclasses   

Η 2η διοργάνωση του πετυχημένου project ΕΞΠΟΤΡΟΦ Masterclasses  που εμπνεύστηκε και διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Chef Stories, πραγματοποιήθηκε από τις 24-26 Ιανουαρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι. Χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν και  φέτος στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα πιο ξεχωριστά προϊόντα παραγωγών από όλη την Ελλάδα!

Στόχος των Masterclasses είναι να προβληθούν μέσα από μία πιο αρμονική προσέγγιση τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα σε  επαγγελματίες και καταναλωτές.  

Η  γευστική σύνδεση κρασιού με τυρί / μπύρας με αλλαντικά / αποστάγματος με αλείμματα / βοτάνων με μέλι & συνοδευτικών εδεσμάτων, αλλά και η εκπαίδευση  των συμμετεχόντων μέσα από τα ειδικά sessions γευσιγνωσίας, αποκάλυψαν όλες τις ιστορίες πίσω από κάθε προϊόν, αλλά και σύστησαν στο κοινό τους παραγωγούς – εκθέτες με πρωτότυπο τρόπο.

Στο πλαίσιο εμβάθυνσης και εξειδίκευσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη έκθεση το πρωτοποριακό Honey BarΕξειδικευμένοι γνώστες του κλάδου παρουσίασαν στο κοινό, μέλι από παραγωγούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.  Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις κατηγορίες μελιού, τα είδη, τις ποικιλίες, τους παραγωγούς αλλά και τις ιδιαιτερότητες του κάθε προϊόντος.