Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Γαστρονομίας

Τούρτα κάστανο με μέλι

O διεθνής πια όρος γαστρονομία, εκατό τοις εκατό ελληνικός, αφορά στην τέχνη της απόλαυσης εκλεκτής τροφής, στην οποία πέρα από την επιλογή και την παρασκευή της, συμπεριλαμβάνεται και το σερβίρισμά της. 

Σε έναν τόπο όπως η Ελλάδα, ευλογημένο, με τόσο ετερόκλητη μορφολογία που βρίσκει κανείς  πληθώρα πρώτων υλών, αυθεντικά υλικά, καινοτόμα “τίμια” προϊόντα, τοπικούς παραγωγούς και γαστρονομικές κοινότητες, εμπνευσμένους νέους chef που δίνουν πνοή σε παραδοσιακές συνταγές και μεθόδους, σημειώνεται πλέον μία σημαντική ανάπτυξη  σε όλους τους κλάδους της γαστρονομίας. Αυτός είναι ο λόγος που στην εταιρία Chef Stories μας ενθουσιάζει να ανακαλύπτουμε, αποκαλύπτουμε, συνεργαζόμαστε, προβάλλουμε και προωθούμε κάθε πλευρά όλων αυτών των στοιχείων που χαρακτηρίζουν την ελληνική γαστρονομία σήμερα.

H εταιρία Chef stories  αξιοποιώντας  τη γνώση και την εμπειρία που προήλθε από την πορεία στο χώρο της παραγωγής του τροφίμου, την ενασχόληση με τη διοργάνωση εκδηλώσεων ως εταιρία catering, την επιστημονική κατάρτιση και την εργασιακή εμπειρία στο χώρο του marketing αναπτύσσει από το 2011 υπηρεσίες συμβουλευτικής και διοργάνωσης εκδηλώσεων στη γαστρονομία

Mία ομάδα επιλεγμένων συνεργατών, με υψηλή εξειδίκευση και αξιοσημείωτη εμπειρία, σύμβουλοι marketing, επικοινωνίας και εκπαίδευσης, γεωπόνοι, πιστοποιημένοι γευσιγνώστες (λαδιού, κρασιού, καφέ, μπύρας), chefs, διατροφολόγοι, τεχνολόγοι τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για ένα απολαυστικό και ουσιαστικό ταξίδι στον κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας.

Λαμβάνοντας υπόψη το στόχο της εκδήλωσης, τις ανάγκες του πελάτη, το συμμετέχων κοινό, την περίοδο, το χώρο, και κυρίως τις γαστρονομικές τάσεις, δημιουργούμε προϊόντα και υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία. 

* Διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων για λογαριασμό : Εκθέσεων, Φεστιβάλ, Παραγωγών, Οργανισμών, Συνδέσμων, Ιδιωτικών φορέων, Τουριστικών φορέων και εταιριών.

* Διοργάνωση γαστρονομικών θεματικών εκδηλώσεων : special dinners, παρουσιάσεις παραγωγών, ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα μαγειρικής, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις & γευστικές δοκιμές προϊόντων : λάδι, ελιά, τυρί, αλλαντικά, αλείμματα, αλίπαστα, καφές, κρασί, μπύρα, αποστάγματα, βότανα, μέλια και άλλα.

* Διοργάνωση γαστρονομικών εξορμήσεων : η ξενάγηση των επισκεπτών της Θεσσαλονίκης στον πλούτο της ελληνικής γαστρονομίας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε κοινού, μέσα από : επισκέψεις σε παραγωγούς και στην αγορά, hands – on συμμετοχή στην παραγωγή και pairing dinners, special locations, daily trips, με στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών εντός και εκτός πόλης.

* Συμβουλευτική προϊόντων (τροφίμων και ποτών) που περιλαμβάνει ανάπτυξη, branding, packaging, marketing

* Διαμόρφωση-ανανέωση γαστρονομικής ταυτότητας χώρων εστίασης. 

Η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στη γαστρονομία με «έντιμα» προϊόντα και υπηρεσίες, με σεβασμό στον τόπο και τον καταναλωτή,  που θα προσφέρουν τη μέγιστη απόλαυση στον ουρανίσκο,  αποτελεί για εμάς πρόκληση σε κάθε project  που αναλαμβάνουμε.

Άλλωστε η γαστρονομία είναι κουλτούρα,  επιθυμία, ταυτότητα!

Μέλος του Thessaloniki Convention Bureau

TCB LOGO