Detrop Boutique 2018, The Pairing Experience, Διοργάνωση: Chef Stories, 24-26/2/2018

H Chef Stories σε συνεργασία με τη Detrop, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και γαστρονομίας στην Ελλάδα, διοργάνωσε τη Detrop Boutique 2018.  H Detrop Boutique 2018 : The pairing Experience ήταν μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις  που στόχο είχαν να συνδέσουν το  χώρο, το χρόνο, τον τόπο με τις συνήθειες των γεύσεων, των υλικών, των ανθρώπων και της φιλοσοφίας των προϊόντων και των υπηρεσιών στον κλάδο της γαστρονομίας.

Μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένες ενέργειες προβολής σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, αναδείχθηκαν η ανώτερη και βραβευμένη ποιότητα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων παραγωγών που έλαβαν μέρος στην έκθεση.

Food Bars
Μια μοναδική εκδήλωση, όπου σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο γεύματος 150τμ,  στο Περίπτερο 9, είχαν την ευκαιρία οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τα εμπνευσμένα μενού που δημιούργησε ο σεφ Γιώργος Ψύλλος και η ομάδα του,  η οποία αποτελούνταν από φοιτητές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, χρησιμοποιώντας και παντρεύοντας προϊόντα των παραγωγών που συμμετείχαν στη έκθεση.  Στον γύρω, καλαίσθητα διαμορφωμένο χώρο, προβάλλονταν στις προθήκες,  συσκευασίες όλων των προϊόντων που συμμετείχαν στα Food Bars.  To πρωινό ξεκινούσε με την ξεχωριστή ενότητα Τσάι, Βότανα και Μέλι όπου παρουσιάστηκαν ξεχωριστά ροφήματα από τσάι και βότανα από όλη την Ελλάδα μαζί με μέλια με ιδιαίτερες γεύσεις από διαφορετικές περιοχές της χώρας.

 

 

Cheese & Wine
Μια τεράστια γκάμα από ελληνικά κρασιά και αποστάγματα εκθετών της Detrop 2018 συνδυάστηκαν υπέροχα με εξαιρετικά τυριά και συνοδευτικά προϊόντα όπως αλλείμματα, σύκα, κρέμες ξυδιών κλπ. σε 20 διαφορετικές συναντήσεις στο Cheese & Wine bar, στο Περίπτερο 8.

Ομιλίες – Pairing Stories & Tastes
Μία σειρά ομιλιών από καταξιωμένους επαγγελματίες οι οποίοι παρουσίασαν θέματα με κεντρικό άξονα τη σύνθεση στο χώρο της γαστρονομίας,  πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Detrop 2018 στο Περίπτερο 9.  Στόχος ήταν και εδώ να αναδειχθεί το pairing σε όλες του τις εκδοχές, στο χρόνο, τον τόπο, την παράδοση με την καινοτομία, τα προϊόντα ειδικής διατροφής, κλπ.

Γωνιά εκθετών
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο “Γωνιά εκθετών” στο Περίπτερο 10, δημιουργήθηκε ένα “ευρετήριο” εκθετών. Τα προϊόντα παρουσιάζονταν ανά κατηγορία – κλάδο και σε κάθε προϊόν υπήρχε η σήμανση του σημείου που είναι το περίπτερο-stand του εκθέτη.  Έτσι, ο επισκέπτης μπορούσε να βρει όλους τους παραγωγούς σε ένα σημείο και να επιλέξει τα περίπτερα που θα επισκεφτεί.