Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215
Παρουσίαση προϊόντων στο site Expo Hellas (10/06/2014)

Παρουσίαση προϊόντων στο site Expo Hellas (10/06/2014)

Το Chef Stories, μια υπηρεσία δημιουργικών προϊόντων catering, είναι το δημιούργημα δύο αδελφών από την Θεσσαλονίκη, της Ελένης και της Σύλβιας Κουμεντάκη που πήραν την απόφαση να ενώσουν δυνάμεις και γνώσεις για να πραγματοποιήσουν το κοινό στόχο ενασχόλησης με τον τομέα της μαγειρικής. Βασικές τους σκέψεις οι εξής δύο: Πρώτον, σπιτική φροντίδα των προϊόντων και δεύτερον, όχι a la carte, αλλά tailor-made προτάσεις ανάλογα με το χώρο, την εποχή, την εκδήλωση, που προκύπτουν πάντα μετά από συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο πελάτη.

Κάπως έτσι προέκυψαν τα chutney’s και οι μαρμελάδες που φτιάχνουν με μεγάλη επιτυχία. Πέρα λοιπόν από τα γλυκόξινα chutney’s πού τώρα τελευταία εμφανίζονται ζωηρότερα στις επιλογές του Έλληνα, παράγουν τέσσερις ετικέτες για μαρμελάδες όλες χειροποίητες, πρωτότυπες και μοναδικές!

  • Αχλάδι με καρπό Βανίλιας,
  • Καρότο με ξύσμα Πορτοκαλιού,
  • Μήλο με Λεμόνι και Μέλι και
  • Ελιά (ναι ελιά!) με Μήλο και Μέλι.

Με το σκεπτικό ότι οι παραπάνω συνδυασμοί είναι πολύ περισσότερο δημοφιλείς στις γευστικές προτιμήσεις των ευρωπαίων του Βορρά οι οποίοι έχουν χρόνια στις επιλογές τους τέτοιου είδους μαρμελάδες, φαντάζει ιδανική η τοποθέτησή τους σε τουριστικές περιοχές και ξενοδοχεία με την αντίστοιχη επισκεψιμότητα κάτι που θα τους δώσει και την δυνατότητα να αποκτήσουν μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα και εξωστρέφεια.

Πηγή: expohellas.gr