Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215

Chefstories delijars


Βασικά στοιχεία

  • Από λαχανικά και φρούτα της Ελληνικής γης όπως επίσης και οι βασικές πρώτες ύλες και τα υπόλοιπα συστατικά που τα εμπλουτίζουν.
  • Πρώτες ύλες από παραγωγούς της Βόρειας  Ελλάδας (που τους γνωρίζουμε προσωπικά και συνεργαζόμαστε απευθείας μαζί τους).
  • Παρασκευή του κάθε προϊόντος σύμφωνα με την εποχικότητα του κάθε φρούτου ή λαχανικού.
  • Χειροποίητα παρασκευασμένα, από το πρώτο στάδιο : πλύσιμο – καθάρισμα – κόψιμο – βράσιμο μέχρι και το τελευταίο : το γέμισμα και το ζεστό – αυτόματο σφράγισμα των βάζων.
  • Φυσικά προϊόντα, κατάλληλα για vegan και διατροφή χωρίς γλουτένη.

Γεύση

  • Έντονη και χαρακτηριστική η βάση : Στόχος μας, να είναι ευδιάκριτη η πιπεριά, το μήλο το αχλάδι, το ροδάκινο, το παντζάρι κ.ο.κ.
  • Εμπλουτισμός από ένα μπαχαρικό ή μυρωδικό που να αναδεικνύει τη βάση – και όχι να την καλύπτει, πολύ συχνό χαρακτηριστικό στα περισσότερα chutneys.

Συσκευασία

  • Διαλέξαμε ένα διάφανο και αρκετά διαφοροποιημένο βάζο, ώστε να αναδεικνύεται το περιεχόμενο και να φαίνεται το χρώμα και η υφή του προϊόντος.
  • Μεγάλες ονομασίες ευδιάκριτες,  που «λένε τι είναι» το προϊόν.
  • Τα προϊόντα μας κυκλοφορούν σε βαζάκια των 50γρ, 240γρ και 800γρ., καθώς και σε 3 διαφορετικές τριπλέτες (με 3 τμχ των 50γρ) προτεινόμενες για ξεχωριστή χρήση.

Γκάμα προϊόντων

Γλυκόξινες μαρμελάδες chutneys : συνοδευτικά για snacks και φαγητά


Παντζάρι με κουρκουμά & κάρυ  •  Κόκκινη πιπεριά με τζίντζερ  •  Ντομάτα με θυμάρι •  Μήλο με πιπέρι καγιέν • Κρεμμύδι


Στη δική μας, ελληνική εκδοχή του chutney,  επιλέγονται ελληνικά λαχανικά και εμπλουτίζονται με μπαχαρικά και μυρωδικά, δημιουργώντας έτσι μια ιδιαίτερη συνύπαρξη που προκαλεί τη μέγιστη απόλαυση στον ουρανίσκο.

Παντζάρι με κουρκουμά και κάρυ : Το νεώτερο μέλος μας.  Ελαφρά πικάντικο, με μία δόση superfood και εξωτικής αύρας, ξαφνιάζει ευχάριστα σε σαλάτες, σε σος με τυρί κρέμα ή γιαούρτι, δίπλα σε ψάρια φέτες και γλυκά τυριά.
 

 

 

 

Κρεμμύδι : Το πιο ατόφιο και «αυτόνομο» chutney μας.

 

 

 

 

 

Κόκκινη πιπεριά με τζίντζερ : Η καθολικά αποδεκτή γεύση μας, ταιριάζει σχεδόν παντού, με το τζίντζερ να την κάνει ακαταμάχητη σε σαλάτες, κίτρινα και λευκά τυριά, φιλέτα και ομελέτες.

 

 

 

Ντομάτα με θυμάρι : Ντομάτες Κρήτης για τους λάτρεις της ντομάτας, με χρήση τόσο ως συμπληρωματικό  συστατικό σε κάποια συνταγή, όσο και ως συνοδευτικό.

 

 

 

Μήλο με πιπέρι καγιέν : Το λίγο καυτερό chutney Chefstories. Γλυκόξινα κόκκινα και πράσινα μήλα, με αρκετά μπαχαρικά που αφήνουν μία πικάντικη επίγευση.  Ταιριάζει σε έντονες «βάσεις», όπως καπνιστά τυριά, αλλαντικά και κρέατα.

 

 

Γλυκές προτάσεις : μαρμελάδες πρωινού και επιδορπίου


Αχλάδι με καρπούς βανίλιας  •  Λευκό Ροδάκινο με δαμάσκηνο και κανέλα  •  Μήλο με λεμόνι και μέλι  •  Φράουλα με μοσχολέμονο  •  Καρότο με ξύσμα πορτοκαλιού


Μαρμελάδες χειροποίητες,  από φρέσκα φρούτα, στη συνταγή και  παρασκευή των οποίων διατηρούμε την ίδια φιλοσοαφία με τα chutneys : καθαρή επιλεγμένη πρώτη ύλη και κάτι για να το απογειώνει.

 

Αχλάδι με καρπούς βανίλιας : Αχλάδια Williams από τη Βέροια

 

 

  

 

Λευκό Ροδάκινο με δαμάσκηνο και κανέλα : Λευκόσαρκο ροδάκινο Ημαθίας, («κυκλοφορεί» μόνο για 10 ημέρες το χρόνο), με δαμάσκηνο – βανίλια και super υγιεινή κανέλα

 

 

 

Μήλο με λεμόνι και μέλι : Μήλα από την Ημαθία, μία τέλεια μαρμελάδα για γλυκό, όπως πάστα φλώρα, αλλά και κρουασάν.

 

 

Kαρότο με ξύσμα πορτοκαλιού ~ Χειροποίητη Μαρμελάδα 220γρ

 

Καρότο με ξύσμα πορτοκαλιού : εκπληκτικό χρώμα, πιο παραδοσιακή όψη, θυμίζει γλυκό της γιαγιάς και μπορεί να μπει σε τραπέζι πρωινού, αλλά και σε επιδόρπιο γιαουρτιού.

 

 

 

Φράουλα με μοσχολέμονο : Για ένα αντισυμβατικό επιδόρπιο προτείνουμε ζεστό μανούρι με φράουλα με μοσχολέμονο,  που δίνει μία ξινή και ταυτόχρονα γλυκιά νότα.