Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215
Το merryweddings.gr προτείνει Chefstories για Γαμήλιο Catering

Το merryweddings.gr προτείνει Chefstories για Γαμήλιο Catering

Με ποια κριτήρια θα επιλέξετε το σωστό catering; Ίσως από την πρωτοτυπία, την νοστιμιά των εδεσμάτων ή ακόμα και από την ποικιλία που θα σερβίρει την ημέρα του γάμου.

Η εμπειρία σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο και φυσικά θα πρέπει να δοκιμάζετε μερικές από τις λιχουδιές που πρόκειται να προσφερθούν στους καλεσμένους σας!

Πρόκειται σίγουρα για μια οικονομική λύση, αποτελείται από έναν μικρό μπουφέ ο οποίος στήνεται έξω από την εκκλησία και είναι μια κίνηση ιδιαίτερα φιλική και οικεία. Το επιλέγουν κυρίως ζευγάρια που μετά την τελετή ακολουθεί κάποιο πάρτι ή μπορεί να πρόκειται για τον δεύτερο γάμο ενός ζευγαριού και να ζητήσουν ποιο απλά πράγματα χωρίς υπερβολές δηλώνει η κα. Κουμεντάκη Σύλβια συνιδιοκτήτρια του catering “CHEFFSTORIES” στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια εταιρεία boutique catering η οποία ιδρύθηκε το 2007 και όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και απευθύνονται κυρίως σε μικρές εκδηλώσεις για καλεσμένους που δεν θα υπερβαίνουν τα 150 άτομα. Τα προϊόντα μπορεί να είναι κάποια αλμυρά εδέσματα κυρίως finger food φτιαγμένα από τορτίγιες με ψητά λαχανικά ή μπρουσκέτες με γλυκόξινες μαρμελάδες και συνοδεύονται άψογα με καφέ ή κρασί ή ακόμα και με ένα αναψυκτικό έξω από την εκκλησία. Επίσης φτιάχνουμε ατομικά γλυκά τύπου σφηνάκια σε ποτήρι από μους σαμπάνιας ή πανακότα λευκή με φρούτα του δάσους ακόμα και τριπλή σοκολάτα ,υπάρχουν πολλές επιλογές τονίζει η κα. Κουμεντάκη.

Τέλος όσο αφορά το κόστος, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των καλεσμένων και τις επιλογές του ζευγαριού.

Δείτε το άρθρο, εδώ

Προσφορά Merry Weddings!