Παντζάρια κομμένα σε λωρίδες, βρασμένα με δύο είδη ξυδιού, κόκκινο και μπαλσάμικο, τοματοπελτέ και κρεμμύδια σε φέτες, και καρυκευμένο με 4 ιδιαίτερα μπαχαρικά : κουρκουμά, κάρυ, δάφνη και γλυκό και καυτερό μπούκοβο.
Προτάσεις χρήσης:
- Ιδανικό συνοδευτικό σε μαλακά γλυκά τυριά (μανούρι, ανθότυρο, κασέρι), ήπια αλλαντικά (γαλοπούλα, κοτόπουλο), φιλέτα ψαριών, κρέατα σχάρας, πουλερικά, φρέσκιες και βραστές σαλάτες, σαλάτες ζυμαρικών, ομελέτες.
- Σος για σαντουιτς, τορτίγιες και dressing για σαλάτες μαζί με γιαούρτι ή τυρί κρέμα.
Δημιουργήστε με Χειροποίητη Γλυκόξινη Σάλτσα Παντζάρι με κουρκουμά και κάρυ:Σαλάτα με σπανάκι, ρόκα καρύδια και σος παντζαριού. Ριζότο με παντζάρια και δυόσμο ή κόλιανδρο. Σάντουιτς με αβοκάντο και γαλοπούλα fouantre και ρόκα.