Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε ευκρινή κομμάτια, βράζονται μαζί με κρεμμύδι, λευκό ξύδι και ζάχαρη και αρωματίζονται με τζίντζερ, δεντρολίβανο και θυμάρι. Ιδιαίτερη γλυκόξινη σάλτσα που θυμίζει ασιατικές γεύσεις.
Προτάσεις χρήσης :
- Ιδανικό συνοδευτικό σε μαλακά & ημίσκληρα τυριά (κασέρι Σοχού ή Ξάνθης, φορμαέλα, μανούρι), αλλαντικά (προσούτο Ευρυτανίας, γαλοπούλα, fouantre), κρεατικά & πουλερικά σχάρας, ζυμαρικά, σαλάτες, ομελέτες και σάντουιτς.
- Συνοδευτικό σε ένα φιλέτο ψαρονέφρι, κοτόπουλο σχάρας ή φιλέτο άσπρου ψαριού (γλώσσα, πέστροφα), σος πιατέλας κίτρινων τυριών και αλλαντικών ωρίμανσης, dressing σε φλογέρες ή ασιατικά πιάτα (τηγανιτό ρύζι, springrolls).
Δημιουργήστε με Χειροποίητη Γλυκόξινη Σάλτσα Κόκκινη πιπεριά με τζίντζερ:
Γλυκόξινο κοτόπουλο ή χοιρινό με chutney κόκκινης πιπεριάς, noodles με γαρίδες και chutney κόκκινης πιπεριάς, πίτσα με μοτσαρέλα, ελιές, μανιτάρια και chutney κόκκινης πιπεριάς.

Κόκκινη Πιπεριά με Τζίντζερ