Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215

Αν η διαφήμιση και η έρευνα απαιτούν λίγο… “μαγείρεμα” τότε η μαγειρική θέλει οπωσδήποτε βιολογία και marketing.
Κάπως έτσι προέκυψε η εταιρεία … Chef Stories


Η Ελένη Κουμεντάκη, βιολόγος, με θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εμπειρία σε εργαστήρια, δοκιμαστικούς σωλήνες και μικροσκόπια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μεγάλη της αγάπη, τη μαγειρική.

Η Σύλβια Κουμεντάκη, στέλεχος στο χώρο της διαφήμισης και των media, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία και τις γνώσεις της,  για να οργανώσει και να προωθήσει την τέχνη της αδελφής της.

 

Έτσι ξεκίνησε η εταιρεία Chef Stories στη Θεσσαλονίκη, αρχικά ως boutique catering, για τις ανάγκες του οποίου,  δημιουργήθηκαν και τα πρώτα chutneys της σειράς, το  2012. Στη συνέχεια, η εταιρεία επικεντρώθηκε  αποκλειστικά στην ανάπτυξη της σειράς χειροποίητων γλυκόξινων και γλυκών μαρμελάδων από λαχανικά και φρούτα, που εμπλουτίζονται με επιπλέον υλικά, μπαχαρικά και μυρωδικά και αποκτούν έναν «άλλο», ιδιαίτερο χαρακτήρα.  

Ένα ακόμη χειροποίητο προϊόν συμπληρώνει την γκάμα, η φυσική λεμονάδα.  Η φυσική λεμονάδα αραιωμένη, ένα ευπαρουσίαστο, εύγευστο και δροσερό αναψυκτικό, προσφέρεται σε εκδηλώσεις.  Το καλοκαίρι του 2019 ξεκινάει η εμφιάλωσή της σε ατομικά γυάλινα μπουκαλάκια των 250ml και η διάθεσή της σε καφέ, ξενοδοχεία, φούρνους, κλπ.  με το brandname heyjuice.  Η heyjuice παράγεται σε τρεις γεύσεις, φυσική παραδοσιακή, με φράουλα και με λάιμ. 

Ταυτόχρονα η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες διοργάνωσης γαστρονομικών εκδηλώσεων και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα γαστρονομίας από το 2011. 

Η γαστρονομία άλλωστε αποτελεί πάντα μια πρόκληση για εμάς,  που ξυπνά τη δημιουργικότητά μας και μας πλημμυρίζει με νέες ιδέες και κέφι για δουλειά!