Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215

Διοργάνωση γαστρονομικών θεματικών εκδηλώσεων

H εταιρεία Chef Stories αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία που προήλθε από την πορεία στο χώρο της παραγωγής του τροφίμου, την ενασχόληση με τη διοργάνωση εκδηλώσεων ως εταιρεία catering, την επιστημονική κατάρτιση και την εργασιακή εμπειρία στο χώρο του marketing, αναπτύσσει από το 2011 υπηρεσίες συμβουλευτικής και διοργάνωσης εκδηλώσεων στη γαστρονομία.
Mία ομάδα επιλεγμένων συνεργατών, με υψηλή εξειδίκευση και αξιοσημείωτη εμπειρία, σύμβουλοι marketing, επικοινωνίας και εκπαίδευσης, γεωπόνοι, πιστοποιημένοι γευσιγνώστες (λαδιού, κρασιού, καφέ, μπύρας), chefs, διατροφολόγοι, τεχνολόγοι τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για ένα απολαυστικό και ουσιαστικό ταξίδι στον κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας.
Η σύνθεση της ομάδας ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης και τα χαρακτηριστικά του ειδικού κοινού που συμμετέχει. Επαγγελματίες από κάποιο συγκεκριμένο τομέα, καταναλωτικό κοινό, εταιρική ομάδα, επισκέπτες από το εξωτερικό για επαγγελματικό σκοπό ή για αναψυχή, M.I.C.E. επισκέπτες, είναι μία πρόσκληση για δημιουργία special events που εξυπηρετούν την ανάγκη του team building, της εκπαίδευσης, της ψυχαγωγίας, της ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων και γνώσεων, της γνωριμίας με την ελληνική γαστρονομία.

Λαμβάνοντας υπόψη το στόχο της εκδήλωσης, τις ανάγκες του πελάτη, το συμμετέχων κοινό, την περίοδο, το χώρο και τις γαστρονομικές τάσεις δημιουργούμε προϊόντα και υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία :
• special dinners in special locations
• παρουσιάσεις παραγωγών, παραδοσιακών και καινοτόμων προϊόντων
• παρουσιάσεις συγκεκριμένων θεμάτων, όπως Ελληνικό πρωινό, Γεύσεις ενός τόπου, Αρχαία ελληνική κουζίνα κ.ο.κ.
• εκπαιδευτικές παρουσιάσεις
• συμμετοχή σε μαθήματα ελληνικής μαγειρικής
• γευστικές δοκιμές προϊόντων : λάδι, ελιά, τυρί, αλλαντικά, αλείμματα, αλίπαστα, καφές, κρασί, μπύρα, αποστάγματα, βότανα, μέλια και άλλα.