Αποφλοιωμένες ντομάτες σε κομμάτια και κομμάτια κρεμμυδιού, βρασμένα με ζάχαρη, λευκό ξύδι, αλάτι και θυμάρι, δημιουργώντας μια γλυκόξινη σάλτσα ιδανική για dressing, αλλά και για μαγείρεμα.
Προτάσεις χρήσης :
- Ιδανικό συνοδευτικό σε λευκά τυριά (ανθότυρο, μανούρι, γαλοτύρι) αλλά και παρμεζάνα, κρέατα σχάρας, πουλερικά, ζυμαρικά, σαλάτες, σάντουιτς με ζαμπόν ή γαλπούλα, ομελέτες και ξεχωριστό συστατικό σε σάλτσες και μαρινάδες.
- Σος σε μία πράσινη σαλάτα με κουκουνάρια, σε ένα φιλέτο γαλοπούλας, συστατικό κόκκινης σάλτσας ζυμαρικών, συνοδευτικό ελληνικού λευκού τυριού (μανούρι, ανθότυρο, γαλοτύρι).
Δημιουργήστε με Χειροποίητη Γλυκόξινη Σάλτσα Ντομάτα με θυμάρι:
- Αλμυρό cheesecake με ανθότυρο, μανούρι και μαρμελάδα ντομάτας.
- Κροκέτες τυριών και πατάτας με μαρμελάδα ντομάτας.
- Τορτελίνια με πικάντικη σάλτσα με μαρμελάδα ντομάτας.

Ντομάτα με θυμάρι