Ολόκληρα κομμάτια λευκόσαρκου ροδάκινου Ημαθίας και δαμάσκηνου με την προσθήκη κανέλας που προσδίδει μία αρωματική και “αντιοξειδωτική” νότα.
Ιδανική ως άλειμμα, πρωινό, κρέπες και βάφλες, ως επιδόρπιο και στη ζαχαροπλαστική.
Δοκιμάστε με Λευκό Ροδάκινο με δαμάσκηνο και κανέλα : Ατομικές πάστα φλώρα, cupcakes με μαρμελάδα ροδάκινο και γλάσο μαρέγκας, κέικ με μαρμελάδα ροδάκινο, αμύγδαλα και καραμελωμένα μήλα.
Η πρότασή μας : συνοδευτικό σε pancakes και cupcakes, αλλά και άλειμμα για χοιρινό ψαρονέφρι.