Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Σεπτέμβριος 2021, Διοργάνωση: Chef Stories

Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Σεπτέμβριος 2021, Διοργάνωση: Chef Stories

Το Chef Stories ανέλαβε μετά από Διαγωνισμό του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής τη διοργάνωση της εκδήλωσης Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Pomegranate, στη Νέα Ποτίδαια, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.   

Σε μια εκδήλωση υψηλού κύρους και με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου, βραβεύτηκαν 21 επιχειρήσεις της Χαλκιδικής από τους τέσσερις τομείς  δράσης του.  Βραβεύτηκαν επίσης τιμής ένεκεν, όλοι οι προηγούμενοι Πρόεδροι και μέλη του Επιμελητηρίου για την συνεισφορά τους.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εσωτερικών, Οικονομικών, Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ενώ αποτελούσε μέρος των παράλληλων εκδηλώσεων της 85ηςΔΕΘ.   

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι γνωστοί δημοσιογράφοι Μαρία Σαμολαδά και Νίκος Υποφάντης.

Παρευρέθηκαν πλήθος μελών του κοινοβουλίου, εκπρόσωποι των αρχών του τόπου ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Χαλκιδικής κ. Γιάννης Κουφίδης, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης  και ο ευρωβουλευτής κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης,  ενώ παρέστησαν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, η υφυπουργός Αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης και Ειδικής αγωγής κυρία Ζέττα Μακρή, ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος,  οι βουλευτές κ.κ Καράογλου, Πανάς, Κούβελας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Γιώργου, Χαριστέας, Πατουλίδου, οι Δήμαρχοι της Χαλκιδικής, o Πρόεδρος ΚΕΕΕ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο  Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθας,Πρόεδροι Επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα και φυσικά εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Χαλκιδικής.

Στη δεξίωση που ακολούθησε στους χώρους του ξενοδοχείου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικά εδέσματα, που περιελάμβανε το ειδικά σχεδιασμένο μενού από την ομάδα των chef του ξενοδοχείου,όπου αναδείχθηκαν τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, χορηγία των δυναμικών παραγωγών της Χαλκιδικής.