Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Σεπτέμβριος 2024, Διοργάνωση: Chef Stories Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση θεσμός, τα “Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024”, που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Επιμελητήριο Χαλκιδικής (www.epihal.gr), την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Pomegranate, στη Νέα Ποτίδαια, Χαλκιδικής. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, δεν αφορούσαν μόνο σε επιχειρηματικές επιτυχίες, που αποτυπώνονται με νούμερα και οικονομικά αποτελέσματα, αλλά σε αξίες και νοοτροπίες που 4ο Taste Halkidiki Festival, Νέα Μουδανιά, Ιούλιος 2024, Διοργάνωση: Chef Stories Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Χαλκιδικής, TASTE HALKIDIKI, η γιορτή γαστρονομίας της Χαλκιδικής, την Τετάρτη 31 Ιουλίου, στην Προβλήτα Νέων Μουδανιών, διοργάνωση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Προποντίδας. Η εκδήλωση θεσμός που καθιέρωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής από το 2021 διοργανώνεται για τέταρτη στη σειρά χρονιά και αποτελεί την Masterclass: “Οι Θησαυροί της Αγοράς Μοδιάνο: Ταξίδι στις γεύσεις της Ελλάδας!”. Διοργάνωση: Chef Stories. Μια ανάσα πριν από το καλοκαίρι, ανακαλύψαμε τους γαστρονομικούς θησαυρούς της Αγοράς Μοδιάνο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης! Το Masterclass «Ταξίδι στις γεύσεις της Ελλάδας», διοργανώθηκε για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού τομέα και τα οργανωμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Στόχος ήταν να παρουσιαστεί η Αγορά ως πυλώνας τουριστικού ενδιαφέροντος, όσον αφορά στην τοπική γαστρονομία της πόλης, μέσα από Θεματικό εργαστήριο “Εξερευνώντας τη Χαλκιδική μέσα από τα προϊόντα της”, Διοργάνωση: Chef Stories. “Εξερευνώντας τη Χαλκιδική μέσα από τα προϊόντα της” Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το θεματικό εργαστήριο “Εξερευνώντας τη Χαλκιδική μέσα από τα προϊόντα της” που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/Leader Χαλκιδικής. Το εν λόγω πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 και διοργανωτής ήταν ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης EURICE Masterclass, Φεβρουάριος 2024. Εστιατόριο “Ακαδημία Art Restaurant” Θεσσαλονίκη, 19 Φεβρουαρίου 2024 Επιλέγουμε ευρωπαϊκό ρύζι για ένα βιώσιμο περιβάλλον. Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης της βιώσιμης παραγωγής ρυζιού στην Ελλάδα και την Ισπανία» διοργανώθηκε ένα Masterclass στη Θεσσαλονίκη, για τη διοίκηση και τους επαγγελματίες της μαγειρικής τέχνης, αλλά και εκπροσώπους φορέων και μέσων, EURICE Masterclass, Ιούλιος 2023. Επιλέγουμε ευρωπαϊκό ρύζι για ένα βιώσιμο περιβάλλον Ένα γεμάτο διήμερο fam trip είχαν την ευκαιρία να ζήσουν δημοσιογράφοι και bloggers από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του προγράμματος EU RICE και να ενημερωθούν για την βιώσιμη πτυχή της καλλιέργειας του ελληνικού μεσόσπερμου ρυζιού, ποικιλίας Ronaldo. Την πρώτη ημέρα έγινε παρουσίαση του Masterclass “Οι θησαυροί της αγοράς Μοδιάνο: Σαρακοστιανά”. Διοργάνωση: Chef Stories. Καλωσορίζοντας την περίοδο της Σαρακοστής ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας στον εμβληματικό, ανακαινισμένο χώρο της Αγοράς Μοδιάνο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης! Στο 2ο επίπεδο της αγοράς, σε ένα χώρο διαμορφωμένο με βάση τις προδιαγραφές του masterclass, ανακαλύψαμε μυρωδιές και γεύσεις που μας ταξίδεψαν από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα της παράδοσης, μας γέμισαν με Ανοιξιάτικη 1st Taste Halkidiki B2B Exclusive Hotel Event 2024, Διοργάνωση: Chef Stories. Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο του Taste Halkidiki και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, διοργάνωσε την Τρίτη 9 Απριλίου, στο εστιατόριο Έξι Βρύσες στον Πολύγυρο, Χαλκιδικής, το 1ο Taste Halkidiki B2B exclusive hotel event, με στόχο τη σύνδεση των τριών τομέων της οικονομίας μεταξύ τους, πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή. Η σημαντική αυτή διοργάνωση, Masterclass: Το ελαιόλαδο & η ελιά στην Αγορά Μοδιάνο, Διοργάνωση: Chef Stories. Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια εγκαινιάσαμε τη συνεργασία μας με τον όμιλο Fais και τον ιστορικό χώρο της Αγοράς Μοδιάνο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης ! Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 2ο επίπεδο της αγοράς, είχαμε τη χαρά να εντρυφήσουμε στον πλούτο της ελληνικής γης, το ελαιόλαδο και τις ελιές που παράγονται από καταξιωμένους TCB Masterclass, Ιανουάριος 2024 “The Wine Hub”, Θεσσαλονίκη, 18 .01.24 Βιωματική εμπειρία για τα μέλη του TCB Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς διοργανώθηκε, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, ένα μοναδικό Masterclass στη Θεσσαλονίκη, στον ολοκαίνουργιο και ζεστό χώρο του «The Wine Hub”. O φιλόξενος και ιδιαίτερα καλαίσθητος χώρος των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος, υποδέχθηκε τα μέλη του TCB Θεσσαλονίκης σε μια EURICE Masterclass, Δεκέμβριος 2024. Hotelia 2023, All About Gastronomy, Local Greek Tastes, Νοέμβριος 2023, Διωργάνωση: Chef Stories. Hotelia 2022, All about Gastronomy, My Local Greek Choice, Νοέμβριος 2022, Διοργάνωση: Chef Stories 8 εκδηλώσεις – 11 βραβευμένοι παραγωγοί – 400+ επισκέπτες Για μια ακόμη χρονιά η εταιρεία Chef Stories διοργάνωσε τις εκδηλώσεις γαστρονομίας με τίτλο “My Local Greek Choice” στο πλαίσιο της έκθεσης Hotelia 2022, που έτρεξε παράλληλα με την 37η Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη από 18-20 Νοεμβρίου 2022 και σε συνεργασία με τη διοίκηση της TIF HELEXPO Βιωματικά σεμινάρια “Είμαι πρεσβευτής του τόπου μου”, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Φεβρουάριος-Μάρτιος 2023, Διοργάνωση: Chef Stories Έναν κύκλο 4 βιωματικών σεμιναρίων με γενικό τίτλος “Είμαι Πρεσβευτής του τόπου μου” είχαμε την ευκαιρία να διοργανώσουμε σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο “ΚΕΚ Πυθαγόρας”, στο πλαίσιο του προγράμματος TASTE HALKIDIKI, για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής. Στα σεμινάρια συμμετείχαν επαγγελματίες, μέλη του Επιμελητηρίου από όλη τη Χαλκιδική και από διαφορετικούς κλάδους, όπως η εστίαση, Γαστρονομική ημερίδα “Halkidiki Treats”, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Μάιος 2023, Διοργάνωση: Chef Stories Μια ακόμη σημαντική δράση διοργανώσαμε με επιτυχία, στο πλαίσιο του προγράμματος TASTE HALKIDIKI, για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και με τίτλο “Halkidiki Treats – Τα κεράσματα της Χαλκιδικής”. Πρόκειται για μια νέα δράση-εργαλείο και όπλο στα χέρια των ανθρώπων της εστίασης, της φιλοξενίας, του εμπορίου και όλων, όσοι θέλουν να αποκτήσει η Χαλκιδική τη δική Eurice Seminars 2023, Διοργάνωση: Chef Stories Στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος EURICE Sustainable Rice, που έχει τη χαρά και την τιμή να διοργανώνει η εταιρεία μας πραγματοποιούμε συστηματικά σεμινάρια σε Δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ για τους σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η υποδοχή από τις διευθύνσεις, τους καθηγητές, αλλά και τους σπουδαστές των Τα Halkidiki Treats στα Εστιατόρια της Χαλκιδικής, Ιούνιος-Ιούλιος 2023, Διοργάνωση: Chef Stories Με επιτυχία ολοκληρώσαμε τη δεύτερη φάση της δράσης Halkidiki Treats – Τα κεράσματα της Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του προγράμματος Taste Halkidiki που διοργανώσαμε για το Επιμελητήριο Χαλκιδικής. Στόχος του προγράμματος είναι να προωθηθούν τοπικά προϊόντα, όπως η πράσινη και η σταφιδάτη ελιά Χαλκιδικής, το ελαιόλαδο και το μέλι, και να καθιερωθούν ως κέρασμα, στα εστιατόρια 3ο Taste Halkidiki Festival, Πολύγυρος, Αύγουστος 2023, Διοργάνωση: Chef Stories Με μεγάλη επιτυχία διοργανώσαμε για 3η συνεχή χρονιά το 3ο Φεστιβαλ Γαστρονομίας Χαλκιδικής, TASTE HALKIDIKI FESTIVAL, στον πεζόδρομο του Πολυγύρου, στο Δήμο Πολυγύρου. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των δράσεων TASTE HALKIDIKI, που στόχο έχουν την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της περιοχής και είναι ένα πρόγραμμα το οποίο σχεδιάσαμε και υλοποιούμε από το 2021 σε συνεργασία 3ο EURICE FESTIVAL @ΔΕΘ, Σεπτέμβριος 2023, Διοργάνωση: Chef Stories Ένα γεμάτο διήμερο ήταν το φετινό, τρίτο συνεχόμενο ετήσιο EU RICE FESTIVAL, που διοργανώθηκε στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, στους χώρους της 87ης ΔΕΘ. Η σειρά εκδηλώσεων «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης με στόχο να επισημανθεί η βιώσιμη πτυχή της παραγωγής ρυζιού στην Ελλάδα και την Ισπανία», στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EU RICE, διοργανώνονται από Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2023, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Σεπτέμβριος 2023, Διοργάνωση: Chef Stories Την εκδήλωση θεσμός, τα “Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2023” διοργανώσαμε για τρίτη συνεχή χρονιά, για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Pomegranate, στη Νέα Ποτίδαια, Χαλκιδικής. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, δεν αφορούσαν μόνο σε επιχειρηματικές επιτυχίες, που αποτυπώνονται με νούμερα και οικονομικά αποτελέσματα, αλλά σε αξίες και νοοτροπίες που διαμορφώνουν την εταιρική κουλτούρα. Porto Carras New Era, Fam Trips, Ιούλιος 2023, Διοργάνωση: Chef Stories Η εταιρεία μας είχε τη χαρά να διοργανώσει δύο ειδικά προσαρμοσμένα fam trips για επισκέπτες του κτήματος Porto Carras New Era. Οι επισκέπτες, καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και εκπαιδευτές οίνου, ιδιοκτήτες καταστημάτων πώλησης οίνου από την Αμερική, τον Καναδά και την Μεγάλη Βρετανία, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη χώρα μας και να απολαύσουν τη μοναδική ελληνική To Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στις εκδηλώσεις KOUZINA 2022: Στρατώνι 25 Μαϊου 2022 Η γιορτή των ψαράδων και των βαρκάρηδων, Στρατώνι 25/5/2022 Το Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και ειδικότερα το Taste Halkidiki στις δράσεις του KOUZINA 2022. KOUZINA και TASTE HALKIDIKI, στη Γιορτή των ψαράδων και των βαρκάρηδων στο φιλόξενο Στρατώνι. στο Δήμο Αριστοτέλη, Χαλκιδικής μαζί με την αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου. Μοναδικό το πανέμορφο τραπέζι Το Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στις εκδηλώσεις KOUZINA 2022 : Ιερισσός 23 Μαϊου 2022 Iερισσιώτικη καλοκαιρινή ιστορία, Ιερισσός 23/5/2022 Το Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και ειδικότερα το Taste Halkidiki στις δράσεις του KOUZINA 2022. Στα περίφημα καρνάγια της Ιερισσού, ανάμεσα στα σκαριά, τους μάστορες και τους καπεταναίους, στρώθηκε ένα καλοκαιρινό τραπέζι με τοπικές λιχουδιές που ετοίμασαν οι γυναίκες για τις φιλοξενούμενες Δανές δημοσιογράφους. Παστό ορκύνι, κατσικίσιο τυρί Το Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στις εκδηλώσεις KOUZINA 2022: Ιερισσός, 26 Μαϊου 2022 Η γιορτή των καραβομαραγκών, Ιερισσός 26/5/2022 Το Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και ειδικότερα το Taste Halkidiki στις δράσεις του KOUZINA 2022. Η αγαπημένη chef Ντίνα Νικολάου ήρθε στην Ιερισσό, για να συναντήσει τους ξακουστούς καραβομαραγκούς και να ακούσει τις ιστορίες τους. Τα καρνάγια (ναυπηγεία) της Ιερισσού είναι άρρηκτα δεμένα με τη μνήμη αλλά To Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στις εκδηλώσεις KOUZINA 2022: Ουρανούπολη, 7 Ιουνίου 2022 Η γιορτή του ποντιακού δραμινού οίνου και το μέλωμα της ντομάτας, Ουρανούπολη, 7/6/2022 To TASTE HALKIDIKI, το πρόγραμμα προώθησης της γαστρονομίας της Χαλκιδικής του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, που έχει αναλάβει και αναπτύξει το Chef Stories, παρόν στις εκδηλώσεις του KOUZINA 2022 στην Ουρανούπολη. Μια βραδιά αφιερωμένη στα «100 χρόνια των κατοίκων της στη νέα πατρίδα», αλλά Το Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στις εκδηλώσεις KOUZINA 2022: Νέα Ρόδα, 9 Ιουνίου 2022 Γέμισέ τα – Γεμιστά, Νέα Ρόδα 9/6/2022 To TASTEHALKIDIKI, το πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής για την προώθηση της γαστρονομίας της Χαλκιδικής που έχει αναλάβει και αναπτύξει το Chef Stories, στην προβλήτα, στα Νέα Ρόδα για τα γεμιστά του KOUZINA. Οι γυναίκες του χωριού ετοίμασαν η καθεμιά διαφορετικές συνταγές με “γεμιστά”, έτσι όπως τις έφεραν οι Το Chef Stories στην τελετή λήξης του KOUZINA 2022 με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Νέα Ρόδα, 15 Ιουνίου 2022 Τελετή λήξης KOUZINA 2022, Νέα Ρόδα 15/6/2022 To TASTEHALKIDIKI, το πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής για την προώθηση της γαστρονομίας της Χαλκιδικής που έχει αναλάβει και αναπτύξει το Chef Stories, στα Νέα Ρόδα για την τελετή λήξης του KOUZINA. Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ανθρωποπομπή από την κεντρική προβλήτα των Νέων Ρόδων και κατέληξε στο θεατράκι Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2022, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Σεπτέμβριος 2022, Διοργάνωση: Chef Stories Το Chef Stories ανέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διοργάνωση της εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2022, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Pomegranate, στη Νέα Ποτίδαια, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Σε μια εκδήλωση υψηλού κύρους , βραβεύτηκαν 13 επιχειρήσεις της Χαλκιδικής. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & EURICE Festival @ΔΕΘ, Σεπτέμβριος 2022, Διοργάνωση Chef Stories To Chef Stories ανέλαβε και διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους χώρους της 86ης ΔΕΘ, το Φεστιβάλ Ρυζιού “EURICE FESTIVAL“, μια δράση που εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης με στόχο να επισημανθεί η βιώσιμη πτυχή της παραγωγής ρυζιού στην Ελλάδα και την Ισπανία», ανάδοχοι της οποίας είναι η Αγροτική Εταιρική Detrop-Oenos 2023, Detrop Bites & The Pairing Bar, Φεβρουάριος 2023, Διοργάνωση: Chef Stories 20 εκδηλώσεις – 1.000+ επισκέπτες – 80+ παραγωγοί Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο των καταξιωμένων εκθέσεων Detrop–Oenos 2023, με διαχρονική πορεία και αξία στον κλάδο των τροφίμων και ποτών και με πολλές και σημαντικές συμμετοχές εγχώριων και ξένων παραγωγών, που είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους To Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στις εκδηλώσεις KOUZINA: Στανός 15 Μαϊου 2022 Παραδοσιακός Τραχανάς, Στανός 15/5/2022 To Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και ειδικότερα το πρόγραμμα Taste Halkidiki στις εκδηλώσεις του KOUZINA 2022 στην Ανατολική Χαλκιδκή. Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε η έναρξη των εκδηλώσεων του KOUZINA 2022, με ανάδειξη όλων των γαστρονομικών και πολιτιστικών παραδόσεων του όμορφου χωριού Στανός του Δήμου Αριστοτέλη. Η καλύτερη υποδοχή Taste Halkidiki Festival, Νέος Μαρμαράς, Ιούνιος 2022, Διοργάνωση: Chef Stories Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε από το Chef Stories σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής το 2ο TASTE HALKIDIKI FESTIVAL την Κυριακή 19 Ιουνίου, στην Κεντρική προβλήτα, στο Νέο Μαρμαρά, στο Δήμο Σιθωνίας, στη Χαλκιδική. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος μιας σειράς δράσεων, ενταγμένων στο τοπικό πρόγραμμα της Αναπτυξιακής Χαλκιδικής LEADERCLLD (ΠΑΑ 2014-2020), με στόχο να αναδειχθεί Taste Halkidiki Fam Trip#3, Ιούνιος 2022, Διοργάνωση: Chef Stories Ένα ειδικά σχεδιασμένο ταξίδι γνωριμίας, FamTrip για εκπροσώπους Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Chef Stories για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του προγράμματος Taste Halkidiki. Το ταξίδι σε αριθμούς: 3ημέρες, 17-19 Ιουνίου 2022 17συμμετέχοντες, εκπροσωπώντας 14 μέσα μαζικής ενημέρωσης από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Taste Halkidiki Fam Trip#2, Ιούνιος 2022, Διοργάνωση: Chef Stories Ένα ειδικά σχεδιασμένο ταξίδι γνωριμίας FamTrip για δημοσιογράφους και bloggers, διοργάνωσε το Chef Stories για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στο πλαίσιο του Προγράμματος Taste Halkidiki. Οι φιλοξενούμενοι μοιράστηκαν την εμπειρία της γνωριμίας με την Χαλκιδική της παραγωγής, των προϊόντων, της θερμής φιλοξενίας, της παράδοσης, της μνήμης, των συνταγών και των ανθρώπων που δημιουργούν ζώντας το Hotelia 2021, All About Gastronomy, Greek Breakfast=Tasteful Hospitality, Νοέμβριος 2021, Διοργάνωση Chef Stories 8 εκδηλώσεις • 400 επισκέπτες • 20 εδέσματα • 18 παραγωγοί-χορηγοί Στηρίζοντας την επανεκκίνηση της αγοράς, η διοίκηση της Tif Helexpo διοργάνωσε την 36η έκθεση Hotelia 2021, παράλληλα με την έκθεση Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη, τις παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας της οποίας ανέλαβε για μια ακόμη χρονιά το Chef Stories. Με το γενικότερο τίτλο All About Gastronomy, Detrop Boutique 2022, Greek Bites, Απρίλιος 2022, Διοργάνωση: Chef Stories 16 εκδηλώσεις – 700 επισκέπτες – 80 παραγωγοί To Chef Stories σε συνεργασία με τη Διοίκηση της TIF Helexpo, διοργάνωσε με επιτυχία για μια ακόμη χρονιά, τις παράλληλες εκδηλώσεις Greek Bites και Cheese & Wine στο πλαίσιο της 30ης Detrop Βoutique 2022. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Περιπτέρου 13 οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να EURICE Festival @ΔΕΘ, Σεπτέμβριος 2021, Διοργάνωση Chef Stories To Chef Stories ανέλαβε και διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στους χώρους της 85ης ΔΕΘ, το Φεστιβάλ Ρυζιού “EURICE FESTIVAL“, μια δράση που εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης με στόχο να επισημανθεί η βιώσιμη πτυχή της παραγωγής ρυζιού στην Ελλάδα και την Ισπανία», ανάδοχοι της οποίας είναι η Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης, με Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Σεπτέμβριος 2021, Διοργάνωση: Chef Stories Το Chef Stories ανέλαβε μετά από Διαγωνισμό του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής τη διοργάνωση της εκδήλωσης Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Pomegranate, στη Νέα Ποτίδαια, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Σε μια εκδήλωση υψηλού κύρους και με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου, βραβεύτηκαν 21 επιχειρήσεις της Χαλκιδικής από 1ο Taste Halkidiki Festival, Νέα Φώκαια, Σεπτέμβριος 2021, Διοργάνωση: Chef Stories Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 1o TASTE HALKIDIKI FESTIVAL την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, στη Νέα Φώκαια, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής Στο χώρο των 800τ.μ. της κεντρικής πλατείας της Νέας Φώκαιας στήθηκαν ειδικές τέντες όπου οι τοπικοί παραγωγοί μελιού, ελιάς, ελαιολάδου, κρασιών, μπίρας, τσίπουρου, ρίγανης από όλη τη Χαλκιδική, παρουσίασαν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες. Στον Taste Halkidiki Fam Trip, Σεπτέμβριος 2021, Διοργάνωση: Chef Stories Στο πλαίσιο του προγράμματος Taste Halkidiki και προκειμένου να δοθεί η μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα, το Chef Stories σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής διοργάνωσαν, ένα 4ημερο ταξίδι γνωριμίας & φιλοξενίας Fam Trip, στο οποίοι συμμετείχαν εκπρόσωποι του τύπου- opinion leaders από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική. Η επιτυχία κατά γενική ομολογία ήταν Taste Halkidiki, Μάιος 2021, Chef Stories H εταιρεία Chef stories ανέλαβε μετά από ανοιχτό διαγωνισμό, που προκήρυξε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, πρόγραμμα δράσεων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020 CLLD LEADER», που στόχο έχουν να αναδειχθεί η γαστρονομία της Χαλκιδικής. Με πολύ κέφι, αλλά και αίσθημα ευθύνης, το Chef stories διέκρινε μια μεγάλη ευκαιρία στη δράση αυτή, για ουσιαστικές Gastronomy articles : Positive life We published two articles in the great new positivelife.gr blog, created by Chistina Tzelepoglou, with news, ideas, tips, trends and interviews about lifestyle, fashion, food, leisure, travel and well- being A) Ten major global trends in Gastronomy, that we must know of in Greece B) Private cheffing, how Covid-19 has changed the scene Municipality of Thessaloniki webinar: Future of Greek Gastronomy Proud to have been one of the speakers in the online meeting organised by the Tourism department of the Municipality of Thessaloniki, in February 2021. The webinar was held under the auspices of the Ministry of Tourism The relevant video : https://www.youtube.com/watch?v=eW-ZwxoQWuw&t=4865s Gourmet Exhibition Awards 2021: Tasting and awarding great Greek products Honoured and happy to be one of the judges in the Gourmet Exhibition’s Specialist Awards, a contest of quality for Greek standardized products held in Greece. The main goal of the Specialist Awards is to promote the choicest Greek products and the Greek brand name. We were introduced to innovative, vegan, plant – based, inflused, free Gastronomic lessons: The art of leaven Bread lessons by the best : thank you Aglaia Kremezi & Ianthi Michalaki at Estrella Workshop. Paris & Sial 2018 : enternaiment and gastronomic experiences So delighted to have visited beautiful Paris and exceptional exhibitional Sial in 2018. Food Stories-Gastronomic Trip: Thessaloniki’s Surroundings Close to the Thessaloniki one can visit award wining wineries (Ktima Gerovasiliou) of great beauty, innovating families creating Greek spirits (Dorodouli distillery) with a twist and gardens with ancient olive trees Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ρυζιού (EUrice), Οκτώβριος 2020 Είναι τιμή μας να είμαστε ένας από τους συνεργάτες του προγράμματος προώθησης του Ελληνικού Ευρωπαϊκού Ρυζιού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος EUrice. Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την περιοχή της Χαλάστρας στην Κεντρική Μακεδονία, τον Οκτώβριο 2020. Μάθαμε πολλά για την καλλιέργεια του ρυζιού, τη συμβολή της στο περιβάλλον, γνωρίσαμε παραγωγούς και μάθαμε για τις Food Stories-Gastronomic Trip: Drama Visiting Drama, a historic town in Northern Greece, in Region of Eastern Macedonia and Thrace, with 7 wineries and many more to see. Gastronomic Trip: Wine & Olive oil venues During our visit in Eastern Macedonia and Thrace we had the opportunity to visit Agriston olive oil producers in Kavala, who were in the process of introducing a new brand Eion. Agriston has achieved to be in the final list in the competition of Mario Salinas. Congratulations Chrisafidis Vaggelis & Odysseas Ellion for your work! Food Stories, Gastronomic Trip Xanthi – Women’s power Genisea Association Great women united in 1999 to rejuvenate the production of traditional petimezi. And they have succeeded! Tradiotional pasta, famous trahaxa and kouskous is made by sweet Sofia, at Sofia’s Gefseis and her family. Thessaloniki Food Stories Trip: Philoxenia Exhibition Hosted Buyers guests 2020 We are delighted to have introduced our town to Philoxenia Exhibition (by Tif Helexpo) and TCB guests in November 2019. Food Stories, Gastronomic Trip : Xanthi – Apostolos Papadopoulos Meat Company “The city with a thousand colors” September in Xanthi, this special city of Thrace, were civilizations and eras meet. A city full of surprises! A three days trip to the city with a thousand colors but also the nearby area, visiting local producers, wineries and wandering around down town on the picturesque lanes, the Saturday 84η ΔΕΘ : Μία πολύχρωμη επίσκεψη Η φετινή ΔΕΘ 2019, μία ακόμα διοργάνωση της TIF – Helexpo στη Θεσσαλονίκη, τα είχε όλα, χρώμα Ινδίας, συνεργάτες και φίλους, ενδιαφέρουσες ομιλίες και αξιόλογους παραγωγούς. H Chef Stories διοργανώνει τα Masterclasses στην 6η EXPOTROF, 1-4/2/2019 Η έκθεση που καταφέρνει να συγκεντρώσει τους περισσότερους μικρούς παραγωγούς τροφίμων και ποτών από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Πλήρως ανανεωμένη, συγκέντρωσε περισσότερους από 300 παραγωγούς, 2.000 προϊόντα και προσέλκυσε 60.000 και πλέον επισκέπτες σε μόλις 4 ημέρες! Η Chef Stories ήταν ο εμπνευστής και