Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2022, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Σεπτέμβριος 2022, Διοργάνωση: Chef Stories

Το Chef Stories ανέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διοργάνωση της εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2022, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Pomegranate, στη Νέα Ποτίδαια, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.   

Σε μια εκδήλωση υψηλού κύρους , βραβεύτηκαν 13 επιχειρήσεις της Χαλκιδικής.  Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εσωτερικών, Οικονομικών, Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ενώ αποτελούσε μέρος των παράλληλων εκδηλώσεων της 86ηςΔΕΘ.   

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιος για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, η ομιλία του οποίου συγκίνησε ιδιαίτερα τους παρευρισκόμενους. Ζωντανά συνδέθηκε μέσω skype ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας για να στείλει το δικό του μήνυμα για την εκδήλωση. Η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη και ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης έστειλαν επίσης ηλεκτρονικά τους δικούς τους χαιρετισμούς.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης στην εναρκτήρια ομιλία του αναφέρθηκε στη σημαντικότερη από όλες τις δράσεις της παρούσας Διοίκησης, που ήταν η εξωστρέφεια του Επιμελητηρίου και η σύνδεσή του με την κοινωνία. Αναφέρθηκε ακόμη στις συστηματικές προσπάθειες στήριξης της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης του τόπου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, Προξενικών Αρχών, παραγωγικών φορέων, επαγγελματικών συλλόγων και σωματείων, ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ Γιάννης Μασούτης, Πρόεδροι και μέλη ΔΣ άλλων Επιμελητηρίων, μέλη ΔΣ του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και πλήθος εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Μαρία Σαμολαδά και Νίκος Υποφάντης που έδωσαν το δικό τους στίγμα.

Στη δεξίωση που ακολούθησε στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικά εδέσματα και κρασιά, που περιλάμβανε το ειδικά σχεδιασμένο μενού από την ομάδα των chef του ξενοδοχείου σε συνεργασία με το Chef Stories, όπου αναδείχτηκαν τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, χορηγία των δυναμικών παραγωγών της Χαλκιδικής.