Δημοσίευση στο iefimerida.gr – Το success story μιας διαφημίστριας και μιας βιολόγου

Η Σύλβια και η Ελένη Κουμεντάκη παρασκευάζουν από gourmet finger food μέχρι νόστιμα προϊόντα που θυμίζουν σπιτικό φαγητό. Αδερφές με έδρα τη Θεσσαλονίκη, άφησαν τις καριέρες τους στον χώρο της διαφήμισης και της βιολογίας αντίστοιχα για να δημιουργήσουν το 2007 αρχικά ένα catering που θα κάλυπτε μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις και θα πρόσφερε μενού ανάλογα με την εποχή και τον πελάτη. Η εργαστηριακή εμπειρία της Ελένης και η αγάπη της για το φαγητό βρήκε την ώθηση που χρειαζόταν από την δωδεκαετή εμπειρία της Σύλβιας στον χώρο της διαφήμισης και το «chefstories» εξελίχθηκε.

Η φροντίδα και η αγάπη για το καλό φαγητό, όπως σημειώνει το popaganda.gr, τους οδήγησε στο επόμενο βήμα και στη δημιουργία μαρμελάδων και chutneys. Κρεμμύδι, ντομάτα με θυμάρι, αχλάδι με σπόρους βανίλιας, καρότο με ξύσμα πορτοκαλιού είναι μερικές από τις χειροποίητες και χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών γεύσεις που ήδη λανσάρουν. Αυτό όμως που ξεχωρίζει είναι το chutney με πιπεριά και τζίντζερ. Παρασκευασμένο έτσι ώστε να είναι κοντά στις ελληνικές γεύσεις και χωρίς να είναι σε υπερβολή κανένα μπαχαρικό είναι το ιδανικό συνοδευτικό για κάθε τύπου κρέατος.

Διαβάστε τι λέει η Ελένη Κουμεντάκη για τα προϊόντα που φτιάχνει παρέα με την αδελφή της, το επόμενο προϊόν που ετοιμάζονται να λανσάρουν και φωτογραφίες στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.

Πηγή: iefimerida.gr