Περιοδικό Γαστρονόμος (Τεύχος Δεκεμβρίου 2014)

Γαστρονομική πρόταση με τη Μαρμελάδα Chefstories Αχλάδι με καρπούς Βανίλιας του περιοδικού Γαστρονόμος, τεύχος Δεκεμβρίου 2014 Δείτε το απόσπασμα, εδώ. ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙ Εντυπωσιακοί συνδυασμοί, άψογο αποτέλεσμα: αχλάδι με φυσική βανίλια, καρότο με ξύσμα πορτοκαλιού, μήλο με πιπέρι καγιέν, ελιά με μήλο και μέλι, όλα τσάτνι και μαρμελάδες της Chef Stories. Για πλατό τυριών και αλλαντικών, για ντρέσινγκ, για αλείμματα. Αγγ. Ρέντουλας • Πανδαισία, Θανόπουλος, Λακαφώσης, Παντοπ. Θεσσαλονίκης. Τηλ. εταιρείας: 6946-656.215, 2310-471.628