Το Chef Stories στην τελετή λήξης του KOUZINA 2022 με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Νέα Ρόδα, 15 Ιουνίου 2022

Τελετή λήξης KOUZINA 2022, Νέα Ρόδα 15/6/2022

To TASTEHALKIDIKI, το πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής για την προώθηση της γαστρονομίας της Χαλκιδικής που έχει αναλάβει και αναπτύξει το Chef Stories,  στα Νέα Ρόδα για την τελετή λήξης του KOUZINA.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ανθρωποπομπή από την κεντρική προβλήτα των Νέων Ρόδων και κατέληξε στο θεατράκι μπροστά στη θάλασσα, με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και είχε τα πάντα: χρώματα, μαγευτικούς ήχους από τα χάλκινα της Φλώρινας, χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων Θεσσαλονίκης, τη χορωδία Στρατωνίου, πολύ συναίσθημα, αλλά και μια εκτενή παρουσίαση από τη Μαρία Πάπα, ψυχή του KOUZINA και το Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο, για τα πολλά και σημαντικά πεπραγμένα του KOUZINA, τη σεζόν που πέρασε.

Tις δράσεις του KOUZINA παρουσίασαν και οι κυρίες Μαρια Ενεχηλιδου, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλίου του Δήμου Αριστοτέλη και Ελένη Καραντώνα, Δημοτική Σύμβουλος, από τη δική τους θέση ευθύνης.  Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι 1.000 και πλέον εθελοντές του KOUZINA,  επιχειρηματίες και άνθρωποι της περοχής,  που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του.

Θερμές ήταν οι ευχαριστίες όλων προς το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για την ουσιαστική στήριξη και συμμετοχή του στο KOUZINA.   Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης αναφέρθηκε στην αξία της γαστρονομίας ως πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας και του τουρισμού και παρουσίασε σύντομα το πρόγραμμα TASTE HALKIDIKI, το οποίο έχει αναλάβει και αναπτύξει το Chef Stories.