To Chefstories συμμετείχε στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017», στο οποίο συμμετέχουν πολλά και γνωστά ονόματα του ανερχόμενου κύματος των Ελλήνων Παραγωγών που επελέγησαν για την ποιότητα των προϊόντων τους από την γευσιγνωστική ομάδα του «Αθηνόραμα» και του «Αθηνόραμα Umami», η οποία θεωρείται ως η πιο έμπειρη και καταξιωμένη στην Ελλάδα. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και το νέο μέλος των chutneys Chefstories, το εντυπωσιακό παντζάρι με κουρκουμά και κάρυ!