Γέμισέ τα – Γεμιστά, Νέα Ρόδα 9/6/2022
To TASTEHALKIDIKI, το πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής για την προώθηση της γαστρονομίας της Χαλκιδικής που έχει αναλάβει και αναπτύξει το Chef Stories, στην προβλήτα, στα Νέα Ρόδα για τα γεμιστά του KOUZINA. Οι γυναίκες του χωριού ετοίμασαν η καθεμιά διαφορετικές συνταγές με “γεμιστά”, έτσι όπως τις έφεραν οι μάνες και οι γιαγιές από τη Μικρασία.
Μοναδικές γεύσεις απόλαυσαν οι καλεσμένοι δημοσιογράφοι Μαρία Μαθιοπούλου, Μπέττυ Κυριακίδου, Κώστας Γιάντσιος και Μπάμπης Γιαννακίδης, ο chef Γιάννης Αγγελούδας από τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, η Περσεφόνη Τρίχα από την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας και η δημοτική σύμβουλος Ελένη Καραντώνα.
Εκτός των άλλων, για τη δυναμική και τις δράσεις του TASTEHALKIDIKI είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι καλεσμένοι σε αυτή την ιδιαίτερη συνάντηση από το Chef Stories.