1st Taste Halkidiki B2B Exclusive Hotel Event 2024, Διοργάνωση: Chef Stories.

1st Taste Halkidiki B2B Exclusive Hotel Event 2024, Διοργάνωση: Chef Stories.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο του Taste Halkidiki και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, διοργάνωσε την Τρίτη 9 Απριλίου, στο εστιατόριο Έξι Βρύσες στον Πολύγυρο, Χαλκιδικής, το 1ο Taste Halkidiki B2B exclusive hotel event, με στόχο τη σύνδεση των τριών τομέων της οικονομίας μεταξύ τους, πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή. Η σημαντική αυτή διοργάνωση, πραγματοποιείται για πρώτη φορά και ευχή όλων είναι να αποτελέσει θεσμό για την τοπική επιχειρηματικότητα, αλλά και για την προώθηση των μοναδικών προϊόντων και της γαστρονομίας της Χαλκιδικής.

Στον φιλόξενο χώρο του εστιατορίου Έξι Βρύσες οι παραγωγοί και μεταποιητές της
Χαλκιδικής είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με ανθρώπους της εστίασης και του ξενοδοχειακού
κλάδου, να δικτυωθούν και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, στον εναρκτήριο χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία των συνεργασιών και συνεργειών για την στήριξη της επιχειρηματικότητας του τόπου και επεσήμανε την ανάγκη, η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός και να βγει πέρα από τα όρια της Χαλκιδικής.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος αναφέρθηκε στη δυναμική της δικτύωσης και στη δημιουργία win win συνθηκών για παραγωγούς και ξενοδόχους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πολυγύρου Γιώργος Εμμανουήλ, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Νικολέτα Διαμαντουλάκη, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, Γιάννης Λελεγιάννης και η Γεωργία Καραγιάννη της ΑΝΕΤΧΑ.

Ευχαριστούμε τους παραγωγούς για την στήριξη και την παρουσία τους:

Συνοδευτικά: Σαλάτες Λένα

Προϊόντα άρτου: Γαβανάς Bakery, Pargas Bakery

Ελαιόλαδο/ελιές: Asterios Olive Groves of Halkidiki, Golden Tree, Klea, Marmaro Olive Oil, Rountos Olive Oil, Thallon, Yannis olive Grove

Τυροκομικά: Καλανδαρίδης, Ντάντος

Κρέας/πουλερικά: Αγροτικός κτηνοτροφικός συνεταιρισμός «Μυρτάλη», Κοτόπουλα Χαλκιδικής Καραγιαννάκης

Μπύρες: Μέθια, Valtinger

Κρασί: Οίνος Γρηγοριάδη, Konstantara Wines, Κτήμα Λειβαδιώτη, Domaine Agrovision

Μέλι: Avaton Honey, Golden Queen, Μέλι Αρναίας Ρεπάνη, Μελοίδα, Boulakis Honey & more

Ξηροί καρποί: Το Άριστον

Προϊόντα τρούφας: Δασόκηπος

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής για την συμβολή του στην διεξαγωγή της εκδήλωσης και τα μέλη της Ένωσης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η εταιρεία Chef Stories, Διοργανωτές Γαστρονομικών Εκδηλώσεων και Στρατηγικοί Σύμβουλοι.