H Chef Stories ανέλαβε για μια ακόμη χρονιά τη διοργάνωση των παράλληλων εκδηλώσεων της 34ης Hotelia “All about Gastronomy”. Η γαστρονομία και η φιλοξενία είναι πιο αλληλένδετες από ποτέ και το φαγητό και το ποτό, είναι ο λόγος που κάποιος ταξιδεύει και όχι απλά ένα μέρος της εμπειρίας. Βασικό κίνητρο των επισκεπτών είναι το πάθος τους για μοναδικές, αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες για τις οποίες είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν επιπλέον χρήματα από το διαθέσιμο εισόδημά τους. Μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις της Hotelia παρουσιάστηκαν εναλλακτικές παρασκευές με ελληνικά προϊόντα που είναι γνήσια, ποιοτικά, βραβευμένα και καταξιωμένα.
Τις παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας παρακολούθησαν :
- Ξένοι επισκέπτες
- Ξενοδόχοι
- Ιδιοκτήτες boutique καταλυμάτων
- Ιδιοκτήτες παρεμφερών επαγγελμάτων (μετακίνησης, εκδηλώσεων, διοργάνωσης γάμων κ.α.)
- Επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης
- Wine snacks
- Beer snacks
- Mocktail snacks
- Coffee & Tea snacks
- Healthy snacks