Η ΟΜΑΔΑ

Αν η διαφήμιση και η έρευνα απαιτούν λίγο… “μαγείρεμα” τότε η μαγειρική θέλει οπωσδήποτε βιολογία και marketing. Κάπως έτσι προέκυψε η εταιρεία… Chef Stories

Έτσι ξεκίνησε η εταιρεία Chef Stories στη Θεσσαλονίκη, αρχικά ως boutique catering, για τις ανάγκες του οποίου, δημιουργήθηκαν και τα πρώτα chutneys της σειράς, το 2012. Στη συνέχεια, η εταιρεία επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην ανάπτυξη της σειράς χειροποίητων γλυκόξινων και γλυκών μαρμελάδων από λαχανικά και φρούτα, και σε ένα ακόμη χειροποίητο προϊόν, τη φυσική λεμονάδα.

Παράλληλα, από το 2011 ενεργοποιήθηκε συστηματικά η δραστηριότητα στον τομέα των υπηρεσιών Συμβουλευτικής & Διοργάνωσης Εκδηλώσεων. Η συνεργασία με ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων στους κλάδους των τροφίμων και ποτών, βιομηχανικών προϊόντων, του λιανεμπορίου, του τουρισμού, των εκθέσεων, αλλά και Δημόσιων φορέων, συντέλεσε στη δημιουργία ενός σταθερού πελατολογίου που παραμένει ενεργό έως σήμερα.

Η Ελένη Κουμεντάκη, βιολόγος, με θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εμπειρία σε εργαστήρια, δοκιμαστικούς σωλήνες και μικροσκόπια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μεγάλη της αγάπη, τη μαγειρική.

Η Σύλβια Κουμεντάκη, στέλεχος στο χώρο της διαφήμισης και των media, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία και τις γνώσεις της, για να οργανώσει και να προωθήσει την τέχνη της αδελφής της.

sylvia-ioanna-koumentaki-chefstories-bg

Managing Director & Events organizer

Σύλβια – Ιωάννα Κουμεντάκη

Η Σύλβια Ιωάννα Κουμεντάκη ξεκίνησε με σπουδές & καριέρα στη διοίκηση διαφήμισης, το marketing. Έχει εργαστεί ως στέλεχος σε διαφημιστικές εταιρείες, Media Shops, βιομηχανία παραγωγής οίνων, εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων & σε διευθυντικές θέσεις σε ΜΜΕ.

Μαζί με την αδελφή της Ελένη δημιούργησαν το 2007 το Chef stories, με αρχική δραστηριότητα τις υπηρεσίες Boutique catering. Σύντομα αναπτύχθηκε η σειρά των gourmet προϊόντων, που υπάρχει μέχρι σήμερα. Tο 2011 ξεκίνησε και η δραστηριότητα της συμβουλευτικής σε θέματα marketing & ανάπτυξης και της διοργάνωσης εκδηλώσεων στον κλάδο της γαστρονομίας.

Κάπου στην πορεία αυτή, προστέθηκαν σπουδές στη Συμβουλευτική (ΙΕΚ ΔΟΜΗ), το Project Management (ΕΚΠΑ) και το αγαπημένο κρασί (WSPC, level 1&2).

Είναι μέλος της διοικητικής ομάδας του Marketing Club Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη της ομάδας επικοινωνίας.

Σύμβουλος επικοινωνίας

Λία Μπουντιούκου

Η Λία Μπουντιούκου σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στο Α.Π.Θ. και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο M.A. in Mass Communication Research στο University of Leicester, στην Αγγλία.

Στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης το 1989 ήταν από τα πρώτα στελέχη του ΑΝΤΕΝΝΑ TV στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη, όπου και παρέμεινε επί μία δεκαετία ως διεύθυνση του γραφείου. Συνέχισε την καριέρα της ως διευθυντικό στέλεχος στο χώρο της διαφήμισης, των Media Shops, των μέσων και της επικοινωνίας σε πολυεθνικές εταιρείες και ομίλους μέσων.

lia-boudioukou-chefstories-bg

Το 2007 δημιούργησε τη διαφημιστική εταιρεία ombrella communication.

Έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά, έχει διδάξει διαφήμιση και media και έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε πλήθος ημερίδων και σεμιναρίων ιδιωτικών και κρατικών φορέων.

Από το 2018 εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος επιχειρήσεων και επικοινωνίας και συμμετέχει στη διοργάνωση εκδηλώσεων γαστρονομικού χαρακτήρα σε συνεργασία με την εταιρεία Chef stories. Παράλληλα εργάζεται και ως ανεξάρτητος κειμενογράφος και δημιουργός περιεχομένου.

nana-zygoura-chefstories-bg

Σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης & marketing

Νανά Ζυγούρα

Η Νανά Ζυγούρα είναι σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης και Marketing.

Με σπουδές στο Marketing, την επικοινωνία και τον πολιτισμό έχει διανύσει μακρόχρονη επαγγελματική διαδρομή ως διευθυντικό στέλεχος σε τμήματα Marketing και επικοινωνίας, client service και new business.

Σήμερα εργάζεται ως ανεξάρτητος επαγγελματίας υποστηρίζοντας συμβουλευτικά και εκπαιδευτικά επιχειρήσεις και φορείς στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων ανάπτυξης της τοπικής, της καινοτόμου και της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα για την Νανά Ζυγούρα, στο: www.zygoura.gr

Project manager

Τάνια Γεωργιάδου

Η Τάνια Γεωργιάδου έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Postgraduate Diploma in Advertising του West Herts College στην Αγγλία. Έχει εργαστεί ως στέλεχος επιχειρήσεων στον χώρο του τουρισμού, της επικοινωνίας και της διαφήμισης.

Για δέκα χρόνια ασχολήθηκε ενεργά στο τμήμα Research & Development μεγάλης εταιρίας ταξιδεύοντας εντός και εκτός Ευρώπης σε τακτά χρονικά διαστήματα, παρακολουθώντας και μαθαίνοντας την πορεία παραγωγής διαφορετικών προϊόντων.

Ασχολήθηκε με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο σε εταιρεία με παιδικά είδη με έμφαση σε διαδικτυακές πωλήσεις.

Από το 2021 εργάζεται ως Project Manager στην Chef Stories.

tania-georgiadou-chefstories-bg
elisavet-tsoumani-chefstories-bg

Project assistant

Ελισάβετ Τσουμάνη

Η Ελισάβετ Τσουμάνη, απόφοιτη του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ, επεκτείνει τις γνώσεις της με το 2ο πτυχίο της στο Business Management με ειδίκευση στο Marketing.

Με καλή γνώση στη χρήση υπολογιστών και άριστη γνώση αγγλικών και γερμανικών, εργάστηκε σε εταιρεία εμπορίου μηχανών γραφείου, στον τομέα της επικοινωνίας και διαχείρισης παραγγελιών με πελάτες του εξωτερικού.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Project Assistant στην εταιρεία Chef Stories.

Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε project συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους επαγγελματίες που έχουν υψηλή εξειδίκευση και αξιοσημείωτη εμπειρία – συμβούλους marketing, επικοινωνίας και εκπαίδευσης, γεωπόνους, πιστοποιημένους γευσιγνώστες (λαδιού, κρασιού, καφέ, μπύρας), chefs, διατροφολόγους, τεχνολόγους τροφίμων, εταιρείες ερευνών – και που αποτελούν την εγγύηση για ένα απολαυστικό και ουσιαστικό ταξίδι στον κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας.