Οι παραγωγοί και χορηγοί, που για μία ακόμα φορά συνέβαλαν στην διοργάνωση αυτή και έχουν ενσωματώσει όλες αυτές τις τάσεις ήταν:
Αμβροσιάδης, Κοτόπουλα Ολύμπου
Αμπελόφυλλα Μαριάννας, Ντολμαδάκια, Τσίπουρο, Πίτες
Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, Αλλαντικά
Ελληνικός Μόσχος, Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Κρέατος Ελευθέρας Βοσκής, μοσχάρι
Λεμονής, Προϊόντα άρτου & ζαχαροπλαστικής
Λουξ, Αναψυκτικά
Μικρός Καλλιεργητής, Baby greens, microgreens & βρώσιμα λουλούδια
Σίθων, Mέλι
Τα καλά βουνά, λευκό τυρί βουβαλίσιο
Agrotopos, Ρύζι, φακή, ρεβύθια, κριθαράκι
Asterios, Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο & ελιές Χαλκιδικής
Domaine Agrovision, Κρασί
Forkys Foods, Ζωντανά κατεψυγμένα καβούρια
Galaxy, Κρέμα βαλσάμικο,κρέμα λεμόνι,μουστάρδα απαλή
Mama Irene Pasta,Ζυμαρικά χωρίς αλάτι
Styliana, Premium Olive Oil” Amazona”,Εξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο
Torre, Φυτικές Κρέμες χωρίς ζάχαρη
Costos, Εξοπλισμός μπουφέ
Bomboneria Farfallina, είδη διακόσμησης και στολισμού
SKG eco, Εξοπλισμός σερβιρίσματος
Παπακυριαζής, Μηχανήματα & Εξοπλισμοί Αρτοποιϊων, Ζαχαροπλαστείων, Μονάδων Εστίασης
Σπουδαστές των Τμημάτων Μαγειρικής και Ξενοδοχειακών από τις σχολές ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰ Θεσσαλονίκης συνέβαλαν στην επιτυχημένη και με νεανικό αέρα διεξαγωγή των εκδηλώσεων.