Στο masterclass δοκιμάστηκαν:
7 εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από την Κέρκυρα, την Χαλκιδική, την Λέσβο, την Μάκρη, την Μεσσηνία, τα Χανιά και την Σητεία, 1 άρτυμα ελαιολάδου από την Μεσσηνία:
Kyklopas
Αγουρέλαιο Σητεία
Σαπφώ
Thallon
Pamako
Stalia
The Governor
Άρτυμα Green & Blu.
6 ελιές από διαφορετικές ποικιλίες και τρόπους επεξεργασίας από την Θάσο, την Χαλκιδική, την Μάκρη, την Λέσβο, την Αργολίδα και την Σητεία:
Κορονέικη Κρήτης
Κολοβή Λέσβου
Βυζαντινή Konos
Πράσινη Χαλκιδικής Χλιάπας
Θρούμπα Θάσου Βελουιτίνος
Μαύρη Δαμασκηνοελιά Family Farms
Την γευσιγνωσία συνόδευσαν ψωμί αργής ωρίμανσης, παξιμάδια λαδιού Φούρνος Σουσαμλή και το ΠΟΠ λαδοτύρι Μυτιλήνης.
Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο:
Olicatessen
Χρυσοπηγή
Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Μεσοτόπου Λέσβου
Wise Greece
72H Artisanal Bakehouse