Σύλβια Ιωάννα Κουμεντάκη
Η Σύλβια Ιωάννα Κουμεντάκη ξεκίνησε με σπουδές & καριέρα στη διοίκηση διαφήμισης & το marketing. Έχει εργαστεί ως στέλεχος σε διαφημιστικές εταιρείες, Media Shops, βιομηχανία παραγωγής οίνων, εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων & σε διευθυντικές θέσεις σε ΜΜΕ.
Μαζί με την αδελφή της Ελένη δημιούργησαν το 2007 το Chef stories, με αρχική δραστηριότητα τις υπηρεσίες Boutique catering, Σύντομα αναπτύχθηκε η σειρά των gourmet προϊόντων, που υπάρχει μέχρι σήμερα. Tο 2011 ξεκίνησε και η δραστηριότητα της συμβουλευτικής σε θέματα marketing & ανάπτυξης και της διοργάνωσης εκδηλώσεων στον κλάδο της γαστρονομίας.
Κάπου στην πορεία αυτή, προστέθηκαν σπουδές στη Συμβουλευτική (ΙΕΚ ΔΟΜΗ), το Project Management (ΕΚΠΑ) και το αγαπημένο κρασί (WSPC, level 1&2).
Είναι μέλος της διοικητικής ομάδας του Marketing Club Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη της ομάδας επικοινωνίας.