1ο Φεστιβάλ Ρυζιού, Σεπτέμβριος 2024. Διοργάνωση: Chef Stories. 18 October 2024 1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΥΖΙΟΥ 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2024, Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Προβλήτα Α’ Το 1ο Φεστιβάλ Ρυζιού ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η προβλήτα Α’ του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης φιλοξένησε την πρωτότυπη αυτή διοργάνωση του Συνδέσμου Ορυζόμυλων Ελλάδος (ΣΟΕ), που πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα και τη συμβολή του Δήμου Δέλτα, για το νόστιμο, ασφαλές και με υψηλή διατροφική Masterclass: “Οι Θησαυροί της Αγοράς Μοδιάνο: Ταξίδι στις γεύσεις της Ελλάδας!”. Διοργάνωση: Chef Stories. 18 June 2024 Μια ανάσα πριν από το καλοκαίρι, ανακαλύψαμε τους γαστρονομικούς θησαυρούς της Αγοράς Μοδιάνο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης! Το Masterclass «Ταξίδι στις γεύσεις της Ελλάδας», διοργανώθηκε για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού τομέα και τα οργανωμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Στόχος ήταν να παρουσιαστεί η Αγορά ως πυλώνας τουριστικού ενδιαφέροντος, όσον αφορά στην τοπική γαστρονομία της πόλης, μέσα από Θεματικό εργαστήριο “Εξερευνώντας τη Χαλκιδική μέσα από τα προϊόντα της”, Διοργάνωση: Chef Stories. 18 June 2024 “Εξερευνώντας τη Χαλκιδική μέσα από τα προϊόντα της” Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το θεματικό εργαστήριο “Εξερευνώντας τη Χαλκιδική μέσα από τα προϊόντα της” που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/Leader Χαλκιδικής. Το εν λόγω πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 και διοργανωτής ήταν ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Masterclass “Οι θησαυροί της αγοράς Μοδιάνο: Σαρακοστιανά”. Διοργάνωση: Chef Stories. 14 June 2024 Καλωσορίζοντας την περίοδο της Σαρακοστής ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας στον εμβληματικό, ανακαινισμένο χώρο της Αγοράς Μοδιάνο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης! Στο 2ο επίπεδο της αγοράς, σε ένα χώρο διαμορφωμένο με βάση τις προδιαγραφές του masterclass, ανακαλύψαμε μυρωδιές και γεύσεις που μας ταξίδεψαν από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα της παράδοσης, μας γέμισαν με Ανοιξιάτικη Masterclass: Το ελαιόλαδο & η ελιά στην Αγορά Μοδιάνο, Διοργάνωση: Chef Stories. 10 June 2024 Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια εγκαινιάσαμε τη συνεργασία μας με τον όμιλο Fais και τον ιστορικό χώρο της Αγοράς Μοδιάνο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης ! Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 2ο επίπεδο της αγοράς, είχαμε τη χαρά να εντρυφήσουμε στον πλούτο της ελληνικής γης, το ελαιόλαδο και τις ελιές που παράγονται από καταξιωμένους TCB Masterclass, Ιανουάριος 2024 10 June 2024 “The Wine Hub”, Θεσσαλονίκη, 18 .01.24 Βιωματική εμπειρία για τα μέλη του TCB Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς διοργανώθηκε, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, ένα μοναδικό Masterclass στη Θεσσαλονίκη, στον ολοκαίνουργιο και ζεστό χώρο του «The Wine Hub”. O φιλόξενος και ιδιαίτερα καλαίσθητος χώρος των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος, υποδέχθηκε τα μέλη του TCB Θεσσαλονίκης σε μια Gastronomic lessons: The art of leaven 6 December 2023 Bread lessons by the best : thank you Aglaia Kremezi & Ianthi Michalaki at Estrella Workshop. Gourmet Exhibition Awards 2021: Tasting and awarding great Greek products 6 December 2023 Honoured and happy to be one of the judges in the Gourmet Exhibition’s Specialist Awards, a contest of quality for Greek standardized products held in Greece. The main goal of the Specialist Awards is to promote the choicest Greek products and the Greek brand name. We were introduced to innovative, vegan, plant – based, inflused, free Municipality of Thessaloniki webinar: Future of Greek Gastronomy 6 December 2023 Proud to have been one of the speakers in the online meeting organised by the Tourism department of the Municipality of Thessaloniki, in February 2021. The webinar was held under the auspices of the Ministry of Tourism The relevant video : https://www.youtube.com/watch?v=eW-ZwxoQWuw&t=4865s Gastronomy articles : Positive life 6 December 2023 We published two articles in the great new positivelife.gr blog, created by Chistina Tzelepoglou, with news, ideas, tips, trends and interviews about lifestyle, fashion, food, leisure, travel and well- being A) Ten major global trends in Gastronomy, that we must know of in Greece B) Private cheffing, how Covid-19 has changed the scene Γιορτή γεύσης, Τεχνόπολις Γκάζι, Αθήνα, 5-7/5/2017 6 December 2023 To Chefstories συμμετείχε στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017», στο οποίο συμμετέχουν πολλά και γνωστά ονόματα του ανερχόμενου κύματος των Ελλήνων Παραγωγών που επελέγησαν για την ποιότητα των προϊόντων τους από την γευσιγνωστική ομάδα του «Αθηνόραμα» και του «Αθηνόραμα Umami», η οποία θεωρείται ως η πιο έμπειρη και καταξιωμένη στην Ελλάδα. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση παρουσιάστηκε 2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition, Lab’attoir, Θεσσαλονίκη, 5-7/5/2017 6 December 2023 Το Chefstories συμμετείχε με τις δημιουργίες του, στην 2η Gourmet Exhibition, μία συλλογή εδεσμάτων, γεύσεων, επαγγελματιών του κλάδου, με πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής, σεμινάρια ελαιολάδου & ομιλίες, που βάζουν ένα λιθαράκι στην αναβάθμιση της έκθεσης & της γαστρονομίας της Θεσσαλονίκης. 10, 11, 12/06/2016 Chefstories στην πραγματική γιορτή της γεύσης 6 December 2023 10, 11, 12/06/2016 Chefstories στην πραγματική γιορτή της γεύσης : Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Αθηνόραμα στον μοναδικό χώρο της ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ – TECHNOPOLIS GKAZI και την εξαιρετική διοργάνωση του Αθηνοράματος Trip2taste Wine and Food pairing 11/11/2015 6 December 2023 Στο κτήμα Κυρ-Γιάννη παντρέψαμε πολύ αρμονικά με την έμπνευση και επίβλεψη της εταιρίας Trip2taste 6 επιλεγμένα κρασιά Κυρ-γιάννη με επιλεγμένα τυριά της εταiρίας Ορίζοντες και τα δικά μας chutneys σε μία ιδιαίτερα πετυχημένη γευστική δοκιμή στις εγκαταστάσεις του κτήματος Κυρ-Γιάννη.