Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Σεπτέμβριος 2024, Διοργάνωση: Chef Stories Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση θεσμός, τα “Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024”, που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Επιμελητήριο Χαλκιδικής (www.epihal.gr), την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Pomegranate, στη Νέα Ποτίδαια, Χαλκιδικής. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, δεν αφορούσαν μόνο σε επιχειρηματικές επιτυχίες, που αποτυπώνονται με νούμερα και οικονομικά αποτελέσματα, αλλά σε αξίες και νοοτροπίες που 4ο Taste Halkidiki Festival, Νέα Μουδανιά, Ιούλιος 2024, Διοργάνωση: Chef Stories Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Χαλκιδικής, TASTE HALKIDIKI, η γιορτή γαστρονομίας της Χαλκιδικής, την Τετάρτη 31 Ιουλίου, στην Προβλήτα Νέων Μουδανιών, διοργάνωση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Προποντίδας. Η εκδήλωση θεσμός που καθιέρωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής από το 2021 διοργανώνεται για τέταρτη στη σειρά χρονιά και αποτελεί την Θεματικό εργαστήριο “Εξερευνώντας τη Χαλκιδική μέσα από τα προϊόντα της”, Διοργάνωση: Chef Stories. “Εξερευνώντας τη Χαλκιδική μέσα από τα προϊόντα της” Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το θεματικό εργαστήριο “Εξερευνώντας τη Χαλκιδική μέσα από τα προϊόντα της” που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/Leader Χαλκιδικής. Το εν λόγω πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 και διοργανωτής ήταν ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης 1st Taste Halkidiki B2B Exclusive Hotel Event 2024, Διοργάνωση: Chef Stories. Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο του Taste Halkidiki και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, διοργάνωσε την Τρίτη 9 Απριλίου, στο εστιατόριο Έξι Βρύσες στον Πολύγυρο, Χαλκιδικής, το 1ο Taste Halkidiki B2B exclusive hotel event, με στόχο τη σύνδεση των τριών τομέων της οικονομίας μεταξύ τους, πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή. Η σημαντική αυτή διοργάνωση, Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2023, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Σεπτέμβριος 2023, Διοργάνωση: Chef Stories Την εκδήλωση θεσμός, τα “Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2023” διοργανώσαμε για τρίτη συνεχή χρονιά, για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Pomegranate, στη Νέα Ποτίδαια, Χαλκιδικής. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, δεν αφορούσαν μόνο σε επιχειρηματικές επιτυχίες, που αποτυπώνονται με νούμερα και οικονομικά αποτελέσματα, αλλά σε αξίες και νοοτροπίες που διαμορφώνουν την εταιρική κουλτούρα. Τα Halkidiki Treats στα Εστιατόρια της Χαλκιδικής, Ιούνιος-Ιούλιος 2023, Διοργάνωση: Chef Stories Με επιτυχία ολοκληρώσαμε τη δεύτερη φάση της δράσης Halkidiki Treats – Τα κεράσματα της Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του προγράμματος Taste Halkidiki που διοργανώσαμε για το Επιμελητήριο Χαλκιδικής. Στόχος του προγράμματος είναι να προωθηθούν τοπικά προϊόντα, όπως η πράσινη και η σταφιδάτη ελιά Χαλκιδικής, το ελαιόλαδο και το μέλι, και να καθιερωθούν ως κέρασμα, στα εστιατόρια Γαστρονομική ημερίδα “Halkidiki Treats”, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Μάιος 2023, Διοργάνωση: Chef Stories Μια ακόμη σημαντική δράση διοργανώσαμε με επιτυχία, στο πλαίσιο του προγράμματος TASTE HALKIDIKI, για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και με τίτλο “Halkidiki Treats – Τα κεράσματα της Χαλκιδικής”. Πρόκειται για μια νέα δράση-εργαλείο και όπλο στα χέρια των ανθρώπων της εστίασης, της φιλοξενίας, του εμπορίου και όλων, όσοι θέλουν να αποκτήσει η Χαλκιδική τη δική Βιωματικά σεμινάρια “Είμαι πρεσβευτής του τόπου μου”, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Φεβρουάριος-Μάρτιος 2023, Διοργάνωση: Chef Stories Έναν κύκλο 4 βιωματικών σεμιναρίων με γενικό τίτλος “Είμαι Πρεσβευτής του τόπου μου” είχαμε την ευκαιρία να διοργανώσουμε σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο “ΚΕΚ Πυθαγόρας”, στο πλαίσιο του προγράμματος TASTE HALKIDIKI, για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής. Στα σεμινάρια συμμετείχαν επαγγελματίες, μέλη του Επιμελητηρίου από όλη τη Χαλκιδική και από διαφορετικούς κλάδους, όπως η εστίαση, Το Chef Stories στην τελετή λήξης του KOUZINA 2022 με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Νέα Ρόδα, 15 Ιουνίου 2022 Τελετή λήξης KOUZINA 2022, Νέα Ρόδα 15/6/2022 To TASTEHALKIDIKI, το πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής για την προώθηση της γαστρονομίας της Χαλκιδικής που έχει αναλάβει και αναπτύξει το Chef Stories, στα Νέα Ρόδα για την τελετή λήξης του KOUZINA. Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ανθρωποπομπή από την κεντρική προβλήτα των Νέων Ρόδων και κατέληξε στο θεατράκι Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2022, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Σεπτέμβριος 2022, Διοργάνωση: Chef Stories Το Chef Stories ανέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διοργάνωση της εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2022, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Pomegranate, στη Νέα Ποτίδαια, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Σε μια εκδήλωση υψηλού κύρους , βραβεύτηκαν 13 επιχειρήσεις της Χαλκιδικής. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Το Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στις εκδηλώσεις KOUZINA 2022: Νέα Ρόδα, 9 Ιουνίου 2022 Γέμισέ τα – Γεμιστά, Νέα Ρόδα 9/6/2022 To TASTEHALKIDIKI, το πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής για την προώθηση της γαστρονομίας της Χαλκιδικής που έχει αναλάβει και αναπτύξει το Chef Stories, στην προβλήτα, στα Νέα Ρόδα για τα γεμιστά του KOUZINA. Οι γυναίκες του χωριού ετοίμασαν η καθεμιά διαφορετικές συνταγές με “γεμιστά”, έτσι όπως τις έφεραν οι To Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στις εκδηλώσεις KOUZINA 2022: Ουρανούπολη, 7 Ιουνίου 2022 Η γιορτή του ποντιακού δραμινού οίνου και το μέλωμα της ντομάτας, Ουρανούπολη, 7/6/2022 To TASTE HALKIDIKI, το πρόγραμμα προώθησης της γαστρονομίας της Χαλκιδικής του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, που έχει αναλάβει και αναπτύξει το Chef Stories, παρόν στις εκδηλώσεις του KOUZINA 2022 στην Ουρανούπολη. Μια βραδιά αφιερωμένη στα «100 χρόνια των κατοίκων της στη νέα πατρίδα», αλλά Το Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στις εκδηλώσεις KOUZINA 2022: Ιερισσός, 26 Μαϊου 2022 Η γιορτή των καραβομαραγκών, Ιερισσός 26/5/2022 Το Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και ειδικότερα το Taste Halkidiki στις δράσεις του KOUZINA 2022. Η αγαπημένη chef Ντίνα Νικολάου ήρθε στην Ιερισσό, για να συναντήσει τους ξακουστούς καραβομαραγκούς και να ακούσει τις ιστορίες τους. Τα καρνάγια (ναυπηγεία) της Ιερισσού είναι άρρηκτα δεμένα με τη μνήμη αλλά To Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στις εκδηλώσεις KOUZINA 2022: Στρατώνι 25 Μαϊου 2022 Η γιορτή των ψαράδων και των βαρκάρηδων, Στρατώνι 25/5/2022 Το Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και ειδικότερα το Taste Halkidiki στις δράσεις του KOUZINA 2022. KOUZINA και TASTE HALKIDIKI, στη Γιορτή των ψαράδων και των βαρκάρηδων στο φιλόξενο Στρατώνι. στο Δήμο Αριστοτέλη, Χαλκιδικής μαζί με την αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου. Μοναδικό το πανέμορφο τραπέζι Το Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στις εκδηλώσεις KOUZINA 2022 : Ιερισσός 23 Μαϊου 2022 Iερισσιώτικη καλοκαιρινή ιστορία, Ιερισσός 23/5/2022 Το Chef Stories εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και ειδικότερα το Taste Halkidiki στις δράσεις του KOUZINA 2022. Στα περίφημα καρνάγια της Ιερισσού, ανάμεσα στα σκαριά, τους μάστορες και τους καπεταναίους, στρώθηκε ένα καλοκαιρινό τραπέζι με τοπικές λιχουδιές που ετοίμασαν οι γυναίκες για τις φιλοξενούμενες Δανές δημοσιογράφους. Παστό ορκύνι, κατσικίσιο τυρί