Οι παραγωγοί και χορηγοί, που για μία ακόμα φορά συνέβαλαν στην διοργάνωση αυτή και έχουν ενσωματώσει όλες αυτές τις τάσεις ήταν :
Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα, Νύμφη μπίρα & ΙΟΛΗ νερό
Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, Αλλαντικά
Βερροιώτης, Παραδοσιακό γιαούρτι
Δέσπω – Σιαμπανόπουλος, τουλουμόσιο τυρί, γιαούρτι
ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο
Μέλι Γεωργάκας, μέλι & κρέμα μελιού
Μικρός Καλλιεργητής, Baby greens & microgreens & βρώσιμα λουλούδια
Τα καλά βουνά, λευκό τυρί βουβαλίσιο
Agrotopos, Ρύζι, φακή, πλιγούρι με κινόα, ζυμαρικά
Biscotti Tsoungari, Προϊόντα ζαχαροπλαστικής
Domain Agrovision, Κρασί
Gaia Olives, Ελιές ολόκληρες, εκπυρηνωμένες και γεμιστές
Galaxy, Κρέμα βαλσάμικο, κρέμα λεμόνι, μουστάρδα απαλή
Nature Blessed, Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
Sknipa, Μπίρα
Trofeas, Vegan κουρού με τυρί, σπανάκι & ολικής με τυρί
Costos, Εξοπλισμός μπουφέ
Bomboneria Farfallina είδη διακόσμησης και στολισμού
SKG eco, Εξοπλισμός σερβιρίσματος
Παπακυριαζής, Μηχανήματα & Εξοπλισμοί Αρτοποιϊων, Ζαχαροπλαστείων, Μονάδων
Εστίασης
Σπουδαστές των Τμημάτων Μαγειρικής και Ξενοδοχειακών από τις σχολές ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰ Θεσσαλονίκης συνέβαλαν στην επιτυχημένη και με νεανικό αέρα διεξαγωγή των εκδηλώσεων.