Υπηρεσίες

O διεθνής πια όρος γαστρονομία, εκατό τοις εκατό ελληνικός, αφορά στην τέχνη της απόλαυσης εκλεκτής τροφής, στην οποία πέρα από την επιλογή και την παρασκευή της, συμπεριλαμβάνεται και το σερβίρισμά της.

Σε έναν τόπο όπως η Ελλάδα, ευλογημένο, με τόσο ετερόκλητη μορφολογία που βρίσκει κανείς πληθώρα πρώτων υλών, αυθεντικά υλικά, καινοτόμα “τίμια” προϊόντα, τοπικούς παραγωγούς και γαστρονομικές κοινότητες, εμπνευσμένους νέους chef που δίνουν πνοή σε παραδοσιακές συνταγές και μεθόδους, σημειώνεται πλέον μία σημαντική ανάπτυξη σε όλους τους κλάδους της γαστρονομίας. Αυτός είναι ο λόγος που στην εταιρία Chef Stories μας ενθουσιάζει να ανακαλύπτουμε, αποκαλύπτουμε, συνεργαζόμαστε, προβάλλουμε και προωθούμε κάθε πλευρά όλων αυτών των στοιχείων που χαρακτηρίζουν την ελληνική γαστρονομία σήμερα.

H εταιρία Chef stories αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία που προήλθε από την πορεία στο χώρο της παραγωγής του τροφίμου, την ενασχόληση με τη διοργάνωση εκδηλώσεων ως εταιρία catering, την επιστημονική κατάρτιση και την εργασιακή εμπειρία στο χώρο του marketing αναπτύσσει από το 2011 υπηρεσίες συμβουλευτικής και διοργάνωσης εκδηλώσεων στη γαστρονομία.

Άλλωστε η γαστρονομία είναι κουλτούρα, επιθυμία, ταυτότητα!

Λαμβάνοντας υπόψη το στόχο της εκδήλωσης, τις ανάγκες του πελάτη, το συμμετέχον κοινό, την περίοδο, το χώρο, και κυρίως τις γαστρονομικές τάσεις, δημιουργούμε προϊόντα και υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία.