Καλωσορίζοντας την περίοδο της Σαρακοστής ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας στον εμβληματικό, ανακαινισμένο χώρο της Αγοράς Μοδιάνο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!
Στο 2ο επίπεδο της αγοράς, σε ένα χώρο διαμορφωμένο με βάση τις προδιαγραφές του masterclass, ανακαλύψαμε μυρωδιές και γεύσεις που μας ταξίδεψαν από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα της παράδοσης, μας γέμισαν με Ανοιξιάτικη διάθεση και μας προετοίμασαν για την Πασχαλινή περίοδο.
Τα προϊόντα που επιλέχτηκαν και μας εξέπληξαν με τη νοστιμιά και την καινοτομία τους, παράγονται από καταξιωμένους επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και πωλούνται στα καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο.
Τα βήματα μας καθοδήγησαν η Νανά Ζυγούρα, σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης, εκπαιδεύτρια και συνεργάτιδα της εταιρίας Chef Stories και η Σύλβια Κουμεντάκη Director / Gastronomy Events‘ Specialist & Consultant της εταιρίας Chef Stories.
Τα εδέσματα που δοκιμάσαμε από τις επιχειρήσεις της αγοράς:
Modiano’s Bahar: τσάι Berry mix | Mαύρο τσάι με κρόκο.
Wise Greece: Μελιτσανοσαλάτα με καπνιστό τσάι | Πίκλα καρότου.
Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Μεσότοπου Λέσβου: Ούζο Λίνου.
Τo Πιροσκί: Πιροσκί με πατάτα, ελιά και πιπεριά Φλωρίνης.
Pasta Fresca: Ζυμαρικά με σπανάκι σκορδόλαδο και μαιντανό.
My Cava: ρετσίνα Αφρός – Κεχρής | λευκό κρασί Bρυνιώτη Ασύρτικο Sur Lie | κόκκινο κρασί 100% Μανδηλαρά – Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου.
Kastor Farm, μαγειρεμένα από τον chef Jonathan Harnett του Mediterra Deli: Φασόλια γίγαντες με χαβιάρι πιπεριάς Φλωρίνης | Φακές με μανιτάρια porchini και πλιγούρι.
Delifish: Γαριδομάνες με πατάτες.
Petits Grecs: Παραδοσιακό γλυκό κουταλιού μανταρίνι.
Nuts Factory Lokum: Σουτζουκ Λουκουμ.
Wild Souls: Mπουκιές ενέργειας.
Olicatessen: Σουμάδα.
72H Artisanal Bakery: Ψωμί αργής ωρίμανσης | Παραδοσιακό κουλούρι.
Ευχαριστούμε θερμά τους tenants της Αγοράς Μοδιάνο, παραγωγούς των προϊόντων για την συνεργασία και τη συμβολή, αλλά και την παρουσία στην εκδήλωση, την οργανωτική ομάδα της διοίκησης του Ομίλου FAIS για τη συνεργασία, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την ζωηρή παρουσία και αλληλεπίδραση!
Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η εταιρία Chef Stories E.E. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.