Σύλβια Ιωάννα Κουμεντάκη
Η Σύλβια Ιωάννα Κουμεντάκη ξεκίνησε με σπουδές και καριέρα στη διοίκηση διαφήμισης και το marketing. Έχει εργαστεί ως στέλεχος σε διαφημιστικές εταιρείες, Media Shops, βιομηχανία παραγωγής οίνων, εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων, καθώς και σε διευθυντικές θέσεις σε ΜΜΕ.
Μαζί με την αδελφή της Ελένη δημιούργησαν το 2007 τη Chef Stories, με αρχική δραστηριότητα τις υπηρεσίες Boutique catering. Σύντομα αναπτύχθηκε η σειρά των gourmet προϊόντων, που υπάρχει μέχρι σήμερα. Το 2011 ξεκίνησε και η δραστηριότητα της συμβουλευτικής σε θέματα marketing και ανάπτυξης, καθώς και της διοργάνωσης εκδηλώσεων στον κλάδο της γαστρονομίας.
Στην πορεία της προστέθηκαν σημαντικές σπουδές και εξειδικεύσεις, όπως:
- Συμβουλευτική (ΙΕΚ ΔΟΜΗ)
- Project Management (ΕΚΠΑ)
- Οινολογία και κρασί (WSPC, Levels 1, 2 & 3)
- Πτυχίο Γαστρονομικού Τουρισμού από τη σχολή Millennium Education Centre
- Honey Sensory Analysis Course από την Bee Sources, Bologna
Είναι μέλος της διοικητικής ομάδας του Marketing Club Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη της ομάδας επικοινωνίας.