Ομάδα Συνεργατών: Σύλβια – Ιωάννα Κουμεντάκη
Η Σύλβια Ιωάννα Κουμεντάκη ξεκίνησε με σπουδές & καριέρα στη διοίκηση διαφήμισης, το marketing. Έχει εργαστεί ως στέλεχος σε διαφημιστικές εταιρείες, Media Shops, βιομηχανία παραγωγής οίνων, εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων & σε διευθυντικές θέσεις σε ΜΜΕ.
Μαζί με την αδελφή της Ελένη δημιούργησαν το 2007 το Chef stories, με αρχική δραστηριότητα τις υπηρεσίες Boutique catering, Σύντομα αναπτύχθηκε η σειρά των gourmet προϊόντων, που υπάρχει μέχρι σήμερα. Tο 2011 ξεκίνησε και η δραστηριότητα της συμβουλευτικής σε θέματα marketing & ανάπτυξης και της διοργάνωσης εκδηλώσεων στον κλάδο της γαστρονομίας.
Κάπου στην πορεία αυτή, προστέθηκαν σπουδές στη Συμβουλευτική (ΙΕΚ ΔΟΜΗ), το Project Management (ΕΚΠΑ) και το αγαπημένο κρασί (WSPC, level 1&2).
Είναι μέλος της διοικητικής ομάδας του Marketing Club Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη της ομάδας επικοινωνίας.
Managing Director & Events organizer | Chef Stories
Ομάδα Συνεργατών: Νανά Ζυγούρα
Η Νανά Ζυγούρα είναι σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης και Marketing.
Με σπουδές στο Marketing, την επικοινωνία και τον πολιτισμό έχει διανύσει μακρόχρονη επαγγελματική διαδρομή ως διευθυντικό στέλεχος σε τμήματα Marketing και επικοινωνίας, client service και new business.
Σήμερα εργάζεται ως ανεξάρτητος επαγγελματίας υποστηρίζοντας συμβουλευτικά και εκπαιδευτικά επιχειρήσεις και φορείς στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων ανάπτυξης της τοπικής, της καινοτόμου και της νεανικής επιχειρηματικότητας.
Περισσότερα για την Νανά Ζυγούρα, στο: www.zygoura.gr
Σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης & marketing
Ομάδα Συνεργατών: Ευγενία Κουτούβελα
H Ευγενία Κουτούβελα είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Μέρος των σπουδών της πραγματοποιήθηκε στην Πολυτεχνική Σχολή και στη Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου των Βάσκων (UPV) μέσω του προγράμματος Erasmus. Επιπλέον, ήταν από τους πρώτους φοιτητές που πραγματοποίησε το πετυχημένο πρόγραμμα Erasmus Placement, εργαζόμενη σε ερευνητικό κέντρο της χώρας των Βάσκων, το οποίο διενεργούσε πρωτοπόρα μελέτη σε συνεργασία με άλλα Ευρωπαϊκά Ινστιτούτα. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Τμήμα Βιολογίας.
Έχει εργαστεί στον τομέα των πωλήσεων, της έρευνας, της επικοινωνίας και της διοργάνωσης εκδηλώσεων (events) σε καταξιωμένες εταιρείες και οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στον τομέα των εκδόσεων, της επικοινωνίας, στη δημιουργία, δημοσίευση και διανομή περιεχομένου για στοχευμένο κοινό στο διαδίκτυο, στον έντυπο τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). Είναι κριτής σε ερευνητικά προγράμματα και τον τελευταίο χρόνο είναι σύμβουλος επικοινωνίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Γεωπόνος MSc
Ομάδα Συνεργατών: Λία Μπουντιούκου
Η Λία Μπουντιούκου σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στο Α.Π.Θ. και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο M.A. in Mass Communication Research στο University of Leicester, στην Αγγλία.
Στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης το 1989 ήταν από τα πρώτα στελέχη του ΑΝΤΕΝΝΑ TV στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη, όπου και παρέμεινε επί μία δεκαετία ως διεύθυνση του γραφείου. Συνέχισε την καριέρα της ως διευθυντικό στέλεχος στο χώρο της διαφήμισης, των Media Shops, των μέσων και της επικοινωνίας σε πολυεθνικές εταιρείες και ομίλους μέσων.
Το 2007 δημιούργησε τη διαφημιστική εταιρεία ombrella communication.
Έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά, έχει διδάξει διαφήμιση και media και έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε πλήθος ημερίδων και σεμιναρίων ιδιωτικών και κρατικών φορέων.
Από το 2018 εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος επιχειρήσεων και επικοινωνίας και συμμετέχει στη διοργάνωση εκδηλώσεων γαστρονομικού χαρακτήρα σε συνεργασία με την εταιρεία Chef stories. Παράλληλα εργάζεται και ως ανεξάρτητος κειμενογράφος και δημιουργός περιεχομένου.
Συμβουλος επικοινωνίας
και φυσικά :
ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε project συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους επαγγελματίες που έχουν υψηλή εξειδίκευση και αξιοσημείωτη εμπειρία – συμβούλους marketing, επικοινωνίας και εκπαίδευσης, γεωπόνους, πιστοποιημένους γευσιγνώστες (λαδιού, κρασιού, καφέ, μπύρας), chefs, διατροφολόγους, τεχνολόγους τροφίμων, εταιρείες ερευνών – και που αποτελούν την εγγύηση για ένα απολαυστικό και ουσιαστικό ταξίδι στον κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας.