Τ: +30 2310 471628 Μ.:+30 6946 656215

Ομάδα Συνεργατών: Σύλβια – Ιωάννα Κουμεντάκη

Η Σύλβια Κουμεντάκη ξεκίνησε με σπουδές στη διοίκηση διαφήμισης (στην Ελλάδα και το Λονδίνο) και καριέρα στο marketing & τη διαφήμιση. Μαζί με την αδελφή της Ελένη δημιούργησαν το 2007 την εταιρεία  Chef stories, όπου έχει την ευθύνη της διοίκησης της εταιρίας.

Η εταιρεία έχει δύο δραστηριότητες, εξίσου δυναμικές και δημιουργικές, την παραγωγή gourmet προϊόντων και τη διοργάνωση εκδηλώσεων γαστρονομίας, με κριτήριο τη δημιουργικότητα, την ανακάλυψη, την προώθηση και την ενίσχυση του γαστρονομικού πλούτου και των συντελεστών του.

Sylvia Koumedaki

Managing Director & Events organizer | Chef Stories

Ομάδα Συνεργατών: Νανά Ζυγούρα

Η Νανά Ζυγούρα είναι σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης και Marketing.

Με σπουδές στο Marketing, την επικοινωνία και τον πολιτισμό έχει διανύσει μακρόχρονη επαγγελματική διαδρομή ως διευθυντικό στέλεχος σε τμήματα Marketing και επικοινωνίας, client service και new business.

Σήμερα εργάζεται ως ανεξάρτητος επαγγελματίας υποστηρίζοντας συμβουλευτικά και εκπαιδευτικά επιχειρήσεις και φορείς στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων ανάπτυξης της τοπικής, της καινοτόμου και της νεανικής επιχειρηματικότητας.

 

Περισσότερα για την Νανά Ζυγούρα, στο: www.zygoura.gr

Nana Zygoura

Σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης & marketing

Ομάδα Συνεργατών: Ευγενία Κουτούβελα

H Ευγενία Κουτούβελα είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με ειδικότητα στη Φυτική Παραγωγή (κατεύθυνση Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) από το τμήμα Βιολογίας Α.Π.Θ. με τίτλο “Διατήρηση της Βιοποικιλότητας και Αειφορική Εκμετάλλευση Αυτοφυών Φυτών”. Μέρος των βασικών σπουδών πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Ισπανία στο Universidad del Pais Vasco (UPV) με υποτροφία Erasmus ενώ μέσω του Erasmus Placement εργάστηκε στο ερευνητικό Ινστιτούτο Neiker Technalia, Basque Institute for Agricultural Investigation and Development, Vitoria-Gasteiz. Έχει εργαστεί στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και έχει συνεργαστεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό στον τομέα της έρευνας, παραγωγής και προώθησης προϊόντων γαστρονομίας, οινοτουρισμού και διοργάνωσης εκδηλώσεων γευσιγνωσίας.

Από το 2015 εργάζεται ως συντάκτρια γαστρονομίας στην ημερήσια εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης

Evgenia Koutouvela

Γεωπόνος MSc

Ομάδα Συνεργατών: Λία Μπουντιούκου

Η Λία Μπουντιούκου σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στο Α.Π.Θ.  και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο M.A. in Mass Communication Research  στο University of Leicester.

Στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης το 1989 ήταν από τα πρώτα στελέχη του ΑΝΤΕΝΝΑ στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη, όπου και παρέμεινε επί μία δεκαετία ως διεύθυνση του γραφείου.   Συνέχισε την καριέρα της ως διευθυντικό στέλεχος στο χώρο της διαφήμισης, των μέσων και της επικοινωνίας σε πολυεθνικές εταιρείες και ομίλους μέσων.

Το 2007 δημιούργησε τη διαφημιστική εταιρεία ombrella communication.

Από το 2018 εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος επιχειρήσεων και επικοινωνίας και συμμετέχει στη διοργάνωση εκδηλώσεων γαστρονομικού χαρακτήρα σε συνεργασία με την εταιρεία Chef stories.

Έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά, έχει διδάξει διαφήμιση και media και έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε πλήθος ημερίδων και σεμιναρίων ιδιωτικών και κρατικών φορέων.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο  αγοριών.

Lia Bountioukou

Συμβουλος επικοινωνίας