Μέσα από τα masterclasses εκτός από την δυναμική, την ποικιλία και την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων, παρουσιάστηκαν και:
- η αξία της τοπικότητας και της παράδοσης
- η καινοτομία και η έμπνευση
- το ιδανικό pairing
- μοναδικά superfoods
- προϊόντα free from
Αντίστοιχα στο χώρο της Oenos, στο Περίπτερο 8, δημιουργήθηκε ένας καλαίσθητος και λειτουργικός χώρος οινογνωσίας το “The Pairing Bar”, όπου παρουσιάστηκαν διαφορετικές ετικέτες κρασιών, αποσταγμάτων και μπίρας με τον κατάλληλο συνδυασμό από προϊόντα των εκθετών, όπως τυροκομικά, αλλαντικά, αλείμματα και ελιές, τουρσιά – μανιτάρια, ξύδι & κρέμες, deli products, αποξηραμένα φρούτα, σοκολάτα και αρτύματα.