Hotelia 2023, All About Gastronomy, Local Greek Tastes, Νοέμβριος 2023, Διωργάνωση: Chef Stories. Hotelia 2022, All about Gastronomy, My Local Greek Choice, Νοέμβριος 2022, Διοργάνωση: Chef Stories 8 εκδηλώσεις – 11 βραβευμένοι παραγωγοί – 400+ επισκέπτες Για μια ακόμη χρονιά η εταιρεία Chef Stories διοργάνωσε τις εκδηλώσεις γαστρονομίας με τίτλο “My Local Greek Choice” στο πλαίσιο της έκθεσης Hotelia 2022, που έτρεξε παράλληλα με την 37η Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη από 18-20 Νοεμβρίου 2022 και σε συνεργασία με τη διοίκηση της TIF HELEXPO Hotelia 2021, All About Gastronomy, Greek Breakfast=Tasteful Hospitality, Νοέμβριος 2021, Διοργάνωση Chef Stories 8 εκδηλώσεις • 400 επισκέπτες • 20 εδέσματα • 18 παραγωγοί-χορηγοί Στηρίζοντας την επανεκκίνηση της αγοράς, η διοίκηση της Tif Helexpo διοργάνωσε την 36η έκθεση Hotelia 2021, παράλληλα με την έκθεση Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη, τις παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας της οποίας ανέλαβε για μια ακόμη χρονιά το Chef Stories. Με το γενικότερο τίτλο All About Gastronomy, 34η Hotelia, Θεσσαλονίκη, Νοέμβριος 2018 “All about Gastronomy” Διοργάνωση : Chef Stories H Chef Stories ανέλαβε για μια ακόμη χρονιά τη διοργάνωση των παράλληλων εκδηλώσεων της 34ης Hotelia “All about Gastronomy”. Η γαστρονομία και η φιλοξενία είναι πιο αλληλένδετες από ποτέ και το φαγητό και το ποτό, είναι ο λόγος που κάποιος ταξιδεύει και όχι απλά ένα μέρος της εμπειρίας. Βασικό κίνητρο των επισκεπτών είναι το πάθος 33η Hotelia, Νοέμβριος 2017, Θεσσαλονίκη ALL ABOUT GASTRONOMY, Διοργάνωση: Chef Stories Η έκθεση Hotelia, μια επιχειρηματικά προσανατολισμένη έκθεση, θεσμός για την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και διεθνώς, πραγματοποιήθηκε στις 10-12 Νοεμβρίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, μαζί με τη διεθνή τουριστική έκθεση Philoxenia. Με 680 εκθέτες, 20.830 μοναδικούς επισκέπτες επαγγελματίες, φέρνει ό,τι πιο νέο στους κλάδους των ξενοδοχείων, της εστίασης και της καφεστίασης. Το ALL