Γαστρονομικές εκδηλώσεις

Διοργάνωση γαστρονομικών θεματικών εκδηλώσεων

Η ομάδα μας ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης και τα χαρακτηριστικά του ειδικού κοινού που συμμετέχει.

Mία ομάδα επιλεγμένων συνεργατών, με υψηλή εξειδίκευση και αξιοσημείωτη εμπειρία, σύμβουλοι marketing, επικοινωνίας και εκπαίδευσης, γεωπόνοι, πιστοποιημένοι γευσιγνώστες (λαδιού, κρασιού, καφέ, μπύρας), chefs, διατροφολόγοι, τεχνολόγοι τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για ένα απολαυστικό και ουσιαστικό ταξίδι στον κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας.

Οι επιλεγμένοι – συνεργαζόμενοι χώροι είναι σχολές μαγειρικής, cooking lessons studios, κουζίνες & σάλες εστιατορίων, μονάδες παραγωγής (ελαιουργεία, οινοποιεία, ιχθυόσκαλα, χώροι αρτοποιίας), καλλιέργειες (αμπελώνες, ελαιώνες, ψαροκαλύβες), ανοιχτοί – υπαίθριοι χώροι της πόλης και της περιοχής.

Οι συμμετέχοντες – το κοινό στόχος της εκδήλωσης ποικίλει: επαγγελματίες από κάποιο συγκεκριμένο κλάδο ή εταιρεία, καταναλωτικό κοινό, επισκέπτες από το εξωτερικό για επαγγελματικό σκοπό ή αναψυχή, M.I.C.E. επισκέπτες, είναι μία πρόσκληση για δημιουργία special events.

Οι πελάτες μας είναι εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων, φεστιβάλ, Οργανισμοί, Επαγγελματικοί σύνδεσμοι, ιδιωτικές εταιρείες & φορείς του Δημοσίου, φορείς τουρισμού, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία.

thematikes-ekdilwseis-chefstories-img-min

Οι στόχοι μας

Οι στόχοι της εκδήλωσης υπηρετούν την ανάγκη του team building, της εκπαίδευσης, της ψυχαγωγίας, της ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων και γνώσεων, της γνωριμίας με την ελληνική γαστρονομία.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας δημιουργούνται λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, αλλά και τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις :
• special dinners in special locations
• παρουσιάσεις παραγωγών, παραδοσιακών και καινοτόμων προϊόντων
• παρουσιάσεις συγκεκριμένων θεμάτων, όπως Ελληνικό πρωινό, Γεύσεις ενός τόπου, Αρχαία ελληνική κουζίνα κ.ο.κ.
• εκπαιδευτικές παρουσιάσεις
• παιχνίδια team building
• κυνήγι θησαυρού (προϊόντων) και διαγωνισμός μαγειρικής
• δημιουργία μοναδικών δώρων, gift bags, που θα περιλαμβάνουν αυθεντικούς γαστρονομικούς θησαυρούς
• συμμετοχή σε μαθήματα μαγειρικής ελληνικής κουζίνας
• γευστικές δοκιμές προϊόντων : λάδι, ελιά, τυρί, αλλαντικά, αλείμματα, αλίπαστα, καφές, κρασί, μπύρα, αποστάγματα, βότανα, μέλια και άλλα.

thematikes-ekdilwseis-chefstories-img-2

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει:

• Concept εκδήλωσης, Σχεδιασμό, Οργάνωση & Υλοποίηση
• Προτάσεις χώρων, διαμόρφωση, branding, εξοπλισμό χώρου
• Εκπαίδευση προσωπικού
• Ομάδα συνεργατών
• Εύρεση χορηγών
• Επικοινωνία
• Συνεργασία με το δίκτυο συνεργατών του πελάτη